[台服] 星夢 / 星空之門 Online

464 回覆
21 Like 4 Dislike
通常上dc問台仔野
叫人buff都唔會等好耐
開服為愛咩
不過呢度唔做top 課1舊水都夠重溫細個升到80條路
無課一星期升到60 不過之後要掛一排甲/每日打王草裝
我諗玩得返呢隻都起碼3字頭呢隻GAME好多我中學既回憶,
雖然而家睇返,呢隻game係何奇簡單但係哥陣都覺得勁好玩. 我諗都係單年冇咁多咩facebook/app, 其實玩online game都係半個社交活動
我雖然只係玩過星夢 未玩過星空之門
雖然呢隻驚何其簡單 不過成個世界觀其實幾正
加埋黑人行得勁前

真係好好玩 組隊爆怪升呢 暈暈暈吹水 前期無戰力差太遠 一班朋友慢慢升幾正 爆怪都爆到凌晨三四點

仲有養寵睇住佢大 波奇王
但真係難升到on9
組隊經驗仲要平分
爆手 守劍 聖靈 3個人升到2046
等差太多又無經
唔明啲人點樣升返黎
哥陣冇咁多娛樂,暈暈爆怪都可以玩成晚但係又唔會覺得悶
爆完怪-->尼中shopping+擺檔-->爆怪-->吹下水-->loop
你咁得閒唔洗打技既
魔影3/血色5呢D要farm一個月
唔係升技狂人做靈鬥係咁爆怪就得, 唔玩PVP
呢個ser d技易出好多
商城直買巨晶 咪買箱中伏

痴撚線
差唔多100幸
打到一個鐘先得4個2點既箱
1個老舊都見到
同埋刷得快好正常
佢個活動得7日
佢唔係要人乖乖地日日刷足1X 個鐘D料先齊既
玩得星夢都有咁上下
唔係要做野就結左婚, 再唔係出街搵FRD
仲好似係細個咁日日打咩

再唔係就迫你課金, 無可厚非
但高左再調低, 好撚大落差姐
台仔全職打機
岩岩個台仔講
130 幸
琴日 4個 300箱
今日 23箱
我當佢 30
屌你得返 10分1,
都係個句, 唉 課金無可厚非, 佢又係唔係開善堂
其實每次活動都係咁上上落落
第一日見你刷得爽->暗改得一半->第一日無刷既群屌->承諾下一次改進
新年到依家loop左3次 先唔講朝三暮四當人on9
新人見到個機率咁都趕客 無新人搵鬼玩
換套黃鋒甲唔想課金就跑6 70次功勳先換到
開始搵食
真, 無諗到佢改低咗咁多 幫唔落了

本來課長有課打得多就正常
巴打我認得你 你玩過藍貓一排
但係本身黃鋒甲個跑速都好快下
無黃蜂甲就算有加速都係好撚慢
仲要跑60 70次好趕客
其實都幾明曠係調到你正常打唔會完成得到
直線叫你課金買箱
其實佢搞到每日肝4個鐘打一星期就齊都已經大把人收貨
可惜每次活動佢都驚死你地每打一套佢就賺少一套
最近連D新生武/100LV裝都放入商城咁大咬已經開始有人不爽
放棄...打唔齊
棄GAME
好耐之前啦
藍貓不了, 個感覺好似要課仲多先搞得掂
咁我都玩到好似7X, get錯請指正
其實GM 係咪搞錯左
你課金係 for一啲你冇可能會打到既節日
e.g. 聖誕 / 新年
因為本身個啲節日既裝有好用
聖誕 -> 星古/鹿頭 ; 新年 ->年甲
但係我都好肯定我係唔會玩到今年聖誕 / 下年新年
所以我先會課金黎買嗰啲節日既黎抽
咁而家, 有既節日我都係志在參與, 儲下D特別裝, 見下打裝玩得開心, 未課下支持下
(或者課金 for 副本卷 / end game 裝, e.g. 90玉免下衣)
頂你而家搞成咁. 咩mood都冇哂
課撚咩
咁我都有可能get錯既, 我又未搞過私服
講真邊有咁多時間刷
直接俾人課金一套咪算
同埋佢呢個掉率真係太趕客
DC仲話打唔齊係正常
只係減輕課金壓力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞