[台服] 星夢 / 星空之門 Online

464 回覆
21 Like 4 Dislike
啱啱28/12/2023私服公測, 好似話藍貓有提供協作, 唔會有彈game bug, 唔須要定時logout save.
暫時玩落福利唔錯, 新屎坑都多玩家加入, 有得玩引爆怪, GM肯聽意見
起手推薦用魔動同埋開多幾隻分身一齊升
https://discord.gg/FkGQsuESBM

私服名稱:[星空之門-月世界]
🎮 伺服器設定
˙等級上限:95LV
˙經驗倍率:100%
˙技能經驗:非公開資訊
˙掉寶倍率:140%
˙解完新手任務就送:新手雪人頭,新手鈴鐺背。
👑 私服特點:
✨ 懷舊的合體系統,高端大氣上檔次的機甲坐騎。
✨ 完美的遊戲平衡:遊戲內容經過細心調整,以確保玩家獲得最佳的遊戲體驗。
🚀 超快速伺服器:遊戲內容以無比流暢的方式呈現,無需等待或卡頓。
🌈 豐富的活動和獎勵:參加刺激的活動,贏取豐富的獎勵,並與其他玩家組隊冒險。
🔒 安全保護:我們將玩家的安全放在首位,確保私服環境免受外部干擾。
🎉 立即加入我們的社群,與其他玩家一起擁抱精彩的遊戲體驗!
有生之年系列 等左十幾年已經對fix到死ser bug既星夢無期望
希望唔係人少先唔斷個種
同埋有無ban game內交易先
Mac 機係咪唔會玩到
Down緊
藍貓早幾年前已經fix咗,佢個服都仲run緊。bug裝bug無咗 但食裝bug 藍貓好似都搞唔掂 落晒警告。

新ser唔知有無bug裝bug, 有in game交易 但未有小商店
lm
玩左陣咁啱彈game
除非係佢部腦windows update 自動重開啦
彈game定斷線呀
彈game係成個視窗自動熄咗喎,咁似係你自己電腦有問題喎

一兩年前已經冇咗彈game問題喇喎
好懷念當年星鼓 月刀+20冇玩了
師兄入dc認頭啦
關於戰鬥系統不死ser
我公開分享左修改版既戰鬥系統dll
https://sgolib.com/SerBuild-mod.html
當年第一套399裝去動漫節排隊買
留名放工試吓
藍貓都已經唔多人仲咩仲推介個新
00 後打 L 打到有 d 悶,有興趣,想問隻 game 玩乜ge
Google 咗不過乜都揾唔到,淨係見到 login to forum 個 page
Mac機冇份玩棄咗
想玩
咁多年最好玩真係呢隻
就係新開先會多人(一排)
黎黎去去都係小貓3幾隻
好似都未見過 過百人
塘水滾塘魚咁
算係咁啦 你幾點入去?我琴晚戰平都有幾個升緊

不過多唔多人都好 都係各有各升 藍貓服之前都仲會組下隊一齊升

你想好似正服咁樣尼中爆曬人就冇可能啦
玩升lv 育成

無玩過同經歷過嗰個時代 未必會鐘意啦 正如我唔會鐘意玩舊街機game一樣
最多人都已經係對上8.9年隻毛皮online
淨係2登都起馬500人起
星火守護者
細個好葡萄
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞