Tim Cook宣布:全新Apple 智能眼鏡「Vision Pro」將於2月2日美國上市!

196 回覆
20 Like 16 Dislike
所以人地咪問會唔會炒高價
logic 就真係簡單易用, 大把人為咗用logic而專登買mac
但始終都唔係好入到pro market, studio 都係pro tools玩曬
唔係話質疑你d source嘅可信性,
而係一樣功能最尾出現係product上面,一定係經過research證明佢對件product有價值佢先會出現,
點會係一句屎忽撞棍咁簡單
你話無預計過因為心跳功能而大賣,咁你有冇諗過點解心跳功能最尾會出現係apple watch上面
做咩唔銷門?
FCPX當年咁出其實唔係問題,你當佢iMovie Pro咁樣,要吸新手,姐係之後先出現嘅YouTuber / social media客群

佢問題係唔應該取代舊FCP得罪晒broadcast老屎忽
應該學Adobe咁,Lightroom分支Classic同cloud
一件貨都運唔到返黎
又教Apple做生意
果幕條女係咁摸佢睇到我扯晒
事實係咁多間公司玩 VR AR XR
得消費市場係得quest 2 算比較多人玩
Valve index 同 vive 冇咩聲氣
都想睇下 Vision Pro可以出到幾多代
我睇 offical 條片有條友攞起個 PS5 手制用 vision pro 做 mon 打機, 唔知真唔真, 如果得就正 ~~~~
你老母就企街垃圾
我意思唔知部 vision pro 係咪可以做 PS5 既 output, 做 monitor, 如果係就可以用 100 吋黎打機.
佢隻PS5掣好明顯只係用手掣功能連去Apple嘅機,無連PS5主機

但如果隻VisionPro可以好似iPad咁行SONY個RemotePlay app,就可以做到
PS4先720p
PS4 pro同PS5係1080
有粒chip專做transcode的
哦.... 如果係 remote play 咁就實 delay, 無引.....
其實gay cook 上位之後都冇用過i 字頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞