Tim Cook宣布:全新Apple 智能眼鏡「Vision Pro」將於2月2日美國上市!

196 回覆
20 Like 16 Dislike
唔用gopro?
見到咁多連登仔反就知呢件野會大賣
個個連登仔都踏
Tim cook: 我就放心了
用家睇av, tim cock 用前置鏡頭睇你條撚
講左咁耐你都仲係針人地弱、搵唔到錢果啲service黎講,用成個行業睇你又搵唔到立論,其實你係hater咪講囉

你明唔明啲大IP想係手機出野都係比apple 抽一浸水先
你自己問下自己,有幾多認得出而又本身係nintendo 同 sony上邊賺錢嘅IP係上過App store就得
唔係佢搞唔起,係人地根本都唔洗mainly focus on果一範

如果淨係講AR/VR,有邊間大廠係無失敗?
HTC, Meta, Sony?

最後都果句,咁係因為你悲觀

TV 唔講因為我都係睇淡
香港唔會有
再靚都係個孤兒
要講gaming

由一開始iPhone/iPad賣緊幾錢
到console 貼錢賣機
你仲唔明?
加上gaming市場已經比mobile game dominate緊
下個gaming市場慢慢發展就會變成ready player one

仲有iPhone/iPad嘅做到嘅野多咁多
你試下用console 個UI 唔用Browser 做send email咁簡單嘅野睇下做唔做到
你咁比根本無得比
你繼續慢慢自high啦
牛龜咁撚大部掛係個頭度, 最好卜定物理治療再戴
仲好講? 淨係識得炒賣嘅撚樣根本唔會明白科技嘅意義
對你黎講 Apple對你黎講咪又係一個識生金蛋嘅科技公司
product唔夠eye-catching 就 = 垃圾
你識唔識咩叫development
買quest 3 就可以
因為vr180 360 啲片 現時 Vision Pro 都冇可能睇得清
你收嗲
3d片 係咪比蘋果改咗名叫做空間視訊?
其實google glasses 條line 到2022 定唔知2023依然存在
係咪估唔到? 因為根本係電子垃圾
咁係因為你悲觀 我就睇到vision pro帶嚟嘅好處
教主在生可能iPhone 仲維持4.7吋
ok iPad 平 但最多人用係咩
又係想搵弱果個位講 但偏偏平先係普及個位

講完gaming 又講 airpod max
咁airpod max係垃圾但我淨係知北美好多人掛係頸
直程係outfit嘅一部分

唔講max 講返同一條product line嘅airpods 你自己出街睇下當年話花灑頭嘅airpods有幾多人用

又要講多次: 咁係因為你悲觀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞