[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(55) 金唱片搖滾之夜狂歡到早上|CB在即請綁好安全帶!

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
個動作諗起盧洪哲
大量片都唔係跳舞challenge黎
暫時唔太覺其他團有拍咁多搞笑片
證明佢地的確係搞笑女團
估唔到而加都聽到呢個名
無限挑戰fans?
公司可摸耳幫佢地接多啲大牌子廣告
身邊啲人個個都唔識佢地
淨係識newjeans因為M記同街邊廣告
好想佢地可以多啲人識
最kick個位就呢度,佢哋接翻local brand多,zuha個人接到Ck已經威威
真 zuha接到ck已經好叻
其實佢地接到既廣告已經好唔錯
成日都控制唔到拎佢地同新牛比較
雖然內心真係好鍾意佢地,覺得佢地係最好
但每次見到新牛aka師妹團出名過佢地
個心都會好唔舒服
話就話唔比較姐
咁都會想佢地得到更多資源、企上更高位置架
見埋上年兩間子公司收入,差成倍有多
就知道其實兩團嘅名氣都真係有差距
就會開始擔心過咗個勢就更加難追
世紀大和解日
感覺上lsrf d成本比nj 高好多,出碟可能無乜錢賺,舊年都應該係演唱會賺下錢
無得比同師妹團比較 真係唔同level既紅
出道曲癲到擋住bp cb既melon一位
ditto更加唔洗講 想知先再講
除左韓國 spotify破左好多女團紀錄
你拎師妹比 不如我地慢慢上好過
我地拎左41日日冠已經好好
你要知道我地之前比人笑卡2女團
證明新牛果160億韓幣無投資錯,其實都各有各好,人氣無得強逼,但眼見都睇到佢哋待遇比起其他女團係好好多。依家競爭咁大,與其比較,倒不如希望佢哋唔會係紅一兩年果種仲好
始終差一首極爆紅傳唱度極高嘅歌
Perfect Night雖然已經好好但都係未到嗰個位
同埋如果多啲國際名牌搵佢地代言就好
真 接大brand廣告
不如出一首大爆歌
TikTok 女團,反而依家好多人爭取搵佢哋challenge
識玩了
岩岩仲以為睇錯
大奇蹟日呀~
等左呢日好耐
想知元英嚟到會點,前忙內vs現忙內
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞