[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(55) 金唱片搖滾之夜狂歡到早上|CB在即請綁好安全帶!

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
應該重會再執嘅
染下新顏色之類啦
未有咁快見到cb個look啦
四代岩岩開始邊有咁快完
早兩日個reel 4個都係出兩個, 唔知有心定無意
有兩個已經好好
如果4/4出晒應該效果會爆炸
wizone應該會跪係度喊
應該仲有多一條會喺ive嗰邊出?
冇理由剩係拍一條掛
不過要齊晒兩個團4個舊成員應該要再等下
感覺starshit而家係擠牙膏式比佢地公開互動
唔好對閪船咁大期望 做人會開心啲
https://www.instagram.com/reel/C1MXtFOSym4/

我ig已經比呢班女侵佔咗
好撚cute啊屌
追哂所有content未
呢段我喺唔同fanpage度彩咗幾十次次次碌到都要睇幾次
好唔捨得地睇晒所有Leniverse同Dayoff
之前一直都逼自己慢慢睇,唔想太快睇晒
呢兩個系列係最好睇
但最後都忍唔住睇晒
連佢地上其他台做嘉賓嘅綜藝都睇咗了
兩天豆夜好睇

LEplay睇晒(少悶)
FIMlog睇咗一半,又係唔捨得睇
The world is my Oyster都睇了
Special就睇晒company系列
Episode睇咗一半(少悶)

已經忍唔住開返啲Leniverse翻睇
點算而家生活好空虛
想每日都可以瘋狂睇佢地玩遊戲同食好西
介紹好野比你 唔知你睇過未
https://youtu.be/-nAwMjt3apY?si=wyRSKE4dMXXNRLvX
其實其他團啲女係咪都咁得意
無留意其他團
但感覺係一來其他團啲女都好餅印,二來感覺其他團路線同風格都似係典型女團款,即係高貴啊盛妝打扮啊好有偶包之類,就算私底下同台上都冇咩分別

但Fim寶硬係覺得似一班好close嘅白痴
台上好型,但私底下好frd好弱智
老實講平均年齡嚟計應該老過晒同代嘅其他團
但心智年齡反而似匡智勁cute

最鍾意睇佢哋互動、日常生活、反差,同埋5個完全唔一樣嘅性格(雖然可能其他團都係,但我諗性格特色嘅話應該Fim寶最鮮明?)

同埋可能我只係用咗短短2個月就追晒佢哋一年半嘅片段,好似真係睇住佢哋成長同進步咁,對佢哋有份親切感同了解掛
睇左fearless kkura 未
突破左盲腸 fearless kkura好正
不過有d嘉賓你唔熟佢地 可能無咁好笑
重有惠美李叡采帕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞