[FEARNOT] LE SSERAFIM討論區(55) 金唱片搖滾之夜狂歡到早上|CB在即請綁好安全帶!

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
我以為枝箭真係射左出去
冷帽外交
LMLM 期待CB
希望佢哋2024成功發圍
要再多啲人識
接多啲廣告
LM
最近先追點解櫻花好似好多hater咁 自己睇就覺得佢好勁 真係靠自己一步一步走到依家嘅地位

勁愛車葉
新人留名
新通伴 你冇睇錯 佢喺好勁 出左道咁耐咁多fans hater個個都有好正常 唔會全世界都鐘意嘅 唔洗點介意 佢自己又努力又有咁好嘅隊友一定會繼續一齊上 繼續支持佢哋五個
歡迎新通胖
haters無處不在
lm
呢排好少上水..
LM
明白!我覺得佢地五個都好有個人特色同魅力,一定繼續支持
阿櫻就算乜都唔做企響度都咁靚 點會唔反
https://youtu.be/PbBW8awuQ6g?si=WNWg3ODRepIO4rKE

啱啱先認真再睇
真係好撚正
如果fire in the belly 出官方版ft YB就正
自己鐘意既野實會有人唔鍾意,循從自己內心既想法係最重要
當然有時都要吸收下唔同既評論,但要自己識過濾下,如果唔係會追得好辛苦

櫻花就係因為一步一步行上來,自然會行錯咗好多路
中途亦遇到好多機會、貴人相助同成長先可以有咁既成就

最後都歡迎新通伴,希望你係到傾得開心
Lm
等comeback
發覺我係鍾意佢哋個人多過佢哋啲作品
鍾意睇佢哋玩遊戲、食嘢、日常相處
唔知其實女團係咪咁
我淨係追死佢哋呢一團
發覺佢哋性格都幾唔同,辨識度幾高
全部都好有愛好得意好白痴
望到其他團硬係覺得全部餅印咁

成為kpop第一
你期望即係我期望
你存在即係我存在
你一直好想爭第一,實實在在嘅第一
我哋會盡力㧬你上位,我會盡力貼圖令全世界都識你。

我都唔知,我都只睇一團,其他團都唔知。
我每日只睇櫻花,以為呢個世界嘅女人都可能係咁。
https://www.instagram.com/reel/C1OrQZ9L-1Y/

舊片
薯片都搵到野玩
到牙真個時笑左 又係佢
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞