[長官倒米系列]日本藉男子被逼和女朋友分開倒數除夕

821 回覆
1244 Like 19 Dislike
今晚我阿sir要企街咁緊火,點可以俾你蘿蔔頭食㗎妹咁開心
南京單野唔打你一身已經好好
6x175 阿蛇真心有霸氣
諗大咗
阿Sir不嬲支持攬炒
自己國民係人地地頭唔守規矩要領事出頭
依套logic同某國外交部咁似嘅?
cctoy骨子裡都係無賴
alternative solution咪就係好聲好氣同人地解釋點解唔比佢過囉阿sir,咁簡單既野係要用最核突方法解決。前面時沙唔識日文唔識英文唔怪佢,但識日文既散仔一黎就手指指,閪口閪面咁恐嚇個日本仔,你唔可以以禮待人先既? 唔比佢過同埋耐性解釋唔係mutually exclusive架喎。
極度懷疑阿sir你考散仔見board冇背178,返去學堂罰抄100次先啦傻閪獌狗
https://www.youtube.com/watch?v=mdEn4fg9g7M
順便比多條片你今晚係屋企溫書啦
有人教你要同唔守規矩嘅人禮貌?
你忽撚左牙?執法唔係客户服務呀on9
大家都係中國人 不要分那麼細
日本人會冇禮貌? 毅進仔上學堂冇教?
你係咪唔識中文?
咁睇你應該係高級紅,低級黑 明既手足
答唔到?
一嚟第一句就叫人收嗲好撚癲
我開始懷疑你就係個個狗隻
見你咁撚激動咁我又屌下你先
你係狗黎個喎
狗隊唔係有教危機處理既咩
照計應該要識點幫佢個喎
定係教你地唔識處理就直接屌走人?
係你無聽書定係你個智商連50都無呀
要我地啲小市民黎教番你地點幫佢
你無撚野呀嘛
仲好意思係到聲大大笑撚死人咩
原來香港人交咁多稅黎養埋你地呢啲垃圾
香港真係玩撚完
算,我就教你地應該點樣處理
最簡單就係用酌情權直接俾佢翻翻入去,你唔好同我講咁做會令到其他人唔鐘意,我相信你地只要同其他人解釋下就無事,更何況現場咁撚多人啲人相信跟本唔會同你計較,無人會好似你地班狗咁小氣
另一個處理方法就係可以安撫下個日本旅客情緒先,既然識日文就同佢用有禮貌既態度解釋番點解唔俾佢入番去,等完左之後再搵人用大聲公係現場幫手搵人
咁簡單既處理方法都諗唔到
twitter有無link可以report
睇到想玩返人中之龍
唔係話日本人唔鍾意麻煩人出國好守規矩怕影衰民族?
點解係街大叫明知唔比過仲諗住夾硬
飲醉咗呀佢
劲人
咁易失控但佢有槍
最簡單就係用酌情權直接俾佢翻翻入去

冷氣軍師真係特別on9
第一考慮因素係安全呀on9
佢同條女中間相隔咁撚多人
硬塞入去一定危險

你唔好同我講咁做會令到其他人唔鐘意,我相信你地只要同其他人解釋下就無事,更何況現場咁撚多人啲人相信跟本唔會同你計較,無人會好似你地班狗咁小氣

依段仲撚on9
你事後孔明梗係乜都知
現場幾亂幾多人幾嘈你知唔知?
你以同其他人解釋下 人地就會接受
實際上同一個架仔解釋已經有難度
你仲以為差佬可以短時間內有效向唔同嘅市民解釋現場情況?

第二個方法咪做撚左
但條架仔耍無賴 唯一合法合理做法就係耍返走佢

你切身處地諗下一班警察喺現場
首要嘅任務係做咩 係維持治安呀
梗係做好第一樣先諗其他啦
仲要諗點幫人?
諗下點幫自己做好首要任務仲好啦
真係俾條架仔入左去 有事故發生嘅話
後果由邊個承擔?

外行人教內行人
你班cctoy隨時工都未返過
有人教你要同唔守規矩嘅人禮貌?
重睇啦 subject, object都分唔到
真係好無奈又掃興仲要俾人兇
點解唔叫foodpanda?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞