[長官倒米系列]日本藉男子被逼和女朋友分開倒數除夕

821 回覆
1244 Like 19 Dislike
大撚晒咩,臨開始出去都 on99
仲要無上網
難得有香港警察識日文說好香港故事
阿SIR自己推撚咗7頁 自主加班真係好辛苦
不過我好肯定呢條片出街呢個哥仔係警隊肯定比人笑一大輪
指你咪指,惊你有毛啊
講出搞柒阿蛇就唔好啦
發大d條片睇下過完新年
領事館出唔出聲
你眼盲?
咪講左一開始正常 係佢玩野先warn佢喎
對住啲唔講道理耍無賴嘅人
on9先會繼續講道理 最簡單大聲趕佢走
今次差佬真心無錯
有冇聽過槍打出頭鳥 擒賊先擒王?
搞掂最想搞事嘅撚樣 咁在場其他人就會更願意守規矩
乜風野拔劍而起
唔講以為有人揮棍開槍

你地forward去日本forum都無用架喇
日本人先最講集體主義
佢同佢條女個位中間隨時有幾萬人係中間
就算唔開車鏟入去
你prefer搵幾個差佬拎大聲公行入去搵人?
你係在場幾萬人個市民都點諗?
用下你個閪腦啦
on9
咁樣n4已經講到。你應該無學過日文
嘩個樣衰撚到 你好好哋同人解釋唔得嘅,當人狗咁呼喝,好大嘅官威喎
仲有啲差佬點解咁鍾意勾兩隻手指公落條腰帶度,佢哋威啲型啲
用じゃねぇ已經勁無禮貌 一個咁正式既場合用呢啲日文得爛仔先會
係喇係喇阿蛇你同事啱撚哂得未
我支持你地繼續咁樣對啲遊客
掉轉如果大陸人你估會點,我包帶你去搵都得
你都幾撚慘 除左屈毛屈差佬
仲識講咩
推左成日仲未有alternative solution
成班on99
你都幾撚慘 除左屈毛屈差佬
仲識講咩
推左成日仲未有alternative solution
成班on99
阿Sir爛口過架仔
整返個字幕版
再擺上youtube 炎上
係你扮唔明多啲喎阿蛇
依家好明顯係屌緊你同事態度問題
人地遊客黎唔明香港啲人潮管理好撚正常
而且人地又好好禮貌咁問你同事野又無屌鳩你同事
完全唔撚明點解人地一開聲問你同事就起撚哂杆屌鳩人
EQ咁撚低就收皮啦
同埋人地愈到困難係應該盡量去幫佢而唔係直接屌走人
呢單野隨時俾你啲狗搞到上外交層面到
到時你地承唔承受得起
呀sir 做得無錯,垃圾架仔咁多人都唔拖實條女。
個個都學佢咁咪仆街
佢講左好多句,邊止咁少
你盲定聾?
頭一分鐘咪好聲好氣同佢解釋係
佢之後搞事先畀人屌
EQ高有撚用?hold唔到個場係咪你負責?

人地愈到困難係應該盡量去幫佢而唔係直接屌走人

我等左你班冷氣軍師幾個鐘
仲未有人講到點幫 唔怪得cctoy個朵咁撚好笑
一個nobody投訢會上到外交層面?
你訓撚醒未?
可能睇動畫學返黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞