黃師傅裝修價單流出

497 回覆
144 Like 10 Dislike
笑話一則 屍虎:做鋁天花肯定要寄螺絲啦

攞自攻寄櫃頂收口條 膠都唔擠滴
搞完一大輪 跌晒呎又要全拆
佢意思係同客講5000蚊淨係做到牛奶水 做sika要10000

跟住夜晚食飯同行家威威 今日中撚左單 淨係油個防水都成雞嘢
係人都知人工貴過料不過都要賺幾舊水,唔賺到盡點樣買樓上車
平時一般居屋仔我都係報4000😂反正條泥水佬落場

係咪都係做哂架啦。判頭無乜成本咁濟
WOO左? 黃CF條回應片DELETE左
6千個dislike 最高view數

一面倒腐皮

佢之前有條片都del左 因為公屋拆主力牆俾房署出信還原 皇后山村皇順樓
利伸 一日裝到四隻門
師傅收1@600 。個個以為就咁上個制面😅

打坑,買料,拉線,上泥水 。
好似美的代工
我唔理乜牌子, 但點解會係分體式?
張床起出面, 你風口只吹入面, 究竟想點?
簡易一部 窗口式就岩岩好可以吹晒成間屋
個制色面令既100令蚊啦 加一工800

每個item 都加一兩工
做左十幾年都係650-750 一制…佢收到900+
可以賺多D
係咁架啦,就好似好多人膠沙係都要加d英泥落去黐瓦咁
床褥薄極都有一定重量,再加被同枕頭嗰啲
正正常常20-30全屋裝修咪算平,無睇detail
公屋一人單位,百五呎收30 萬
.
如果裝修d電制位 用番哂D舊位 唔駛開槽 唔駛新電制盒 電制面又業主自己買 只係要拉新電線 唔駛換電箱 係咪應該有其他計法? 唔應該計 700 900 一個位?
可以剩計拉電線錢?
如果唔係仲搶錢過 1600一條吸咀
痴線! 有埋啲留言
咁淨係剷底油油算啦,邊洗拉電制
拉乜電制

講緊拉線
想剩換線有乜出奇
字又打錯 又答非所問
107其實都無咩竅門上網教曬你點撈,不過真係乾得好快批慢D都批唔郁
重點係收咁貴, 但整完唔靚之餘係漏水, 仲有維修問題
要搵第2個師傅整埋D手尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞