黃師傅裝修價單流出

497 回覆
144 Like 10 Dislike
呢個係最離譜,公屋既廚房來去水喉唔洗點改,正常佢做廚櫃就應該包埋安裝星盆,佢又收多筆
貴撚到
識人搞飲罐汽水就得
睇吓乜例啦
好似苦主間屋,冷氣線偷電接燈
後期加貪方便,屋主無意見未ok囉
新裝修就唔接受啦

完全認同撻線唔可以接受,依野就太無良
之後有事有問題連跟都無得跟
撻線唔係唔可以接受係可以報警,電力條例寫明唔可以撻線做個條友要坐監

冷氣線偷電唔係唔得但一係個客講明可以一係個客後加野而附近無電位再同個客講佢接受就得,同埋其實順手屌佢條燈槽唔幫個客加多個開關姐
公價黎,你當人力唔係錢電線都要錢丫嘛
一般600至800, 但都要睇全張價單, 佢電制平咗畀你, 可以其地方收貴啲補返條數
嘩 屌你老母呢個黃師傅 真係呃鳩人
30蚊都得啦
設計公司收呢個價都少少貴 裝修公司都收呢個價真係痴線
用sikatop 107得唔得
好撚癲
遲d有機會買樓都買新樓包基本裝修+ikea設計傢俬算
廁所門口用砂磚收窄4200
搵佢裝修分分鐘貴過買樓
2400淨裝都貴啦
sika 107足以
你呢句呃黃老狗啲客就得姐

sika107係防水砂漿

牛奶水係英泥添加劑 同防水兩個字大纜扯唔埋

屍虎話牛奶水肯定唔漏
新做梗係唔漏 住落漏水關人撚事

反正又唔係佢屋企
講得出每邊縮三吋證明你on9唔係扮
成日聽到啲咩圓角設計
又話係自己帶個風氣出嚟
我屋企張圓枱幾十年歷史又係因為你皇冠櫥櫃咩

一見到黃cfu喺度認屎認屁我就:
一分錢一分貨,我都唔敢講牛奶水一定防唔到

不過有107點解唔做107
block撚左條白卡仔啦
梗係貴啦
做107都大把竅門 老實講 九成人都無跟配方做 一比一開 覺得難油又車啲牛奶水落去 自己好做就乜撚都得

做呢行屍虎 打報價就識字 唔打報價乜字都唔識 拆開包裝先掉撚左本說明書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞