黃師傅裝修價單流出

497 回覆
144 Like 10 Dislike
唔係行家 唔會知 。仲係識計數 你出去食個 豬扒飯 60蚊
自己買豬扒 60蚊幾塊 飯 你買160蚊 成10斤 難怪 咁多問題人士
以前 最低時薪 20蚊 添
$500一位全包暗喉真係分分鐘蝕水,界坑鑿窿藏喉做箱拉綫面板,間屋大啲條電遠啲都要硬食架。
無700 淨電師傅收 都唔做
通常孖蘇計1.5隻
成本平,計好呎吋去𠝹就得。
第日維修要返頭做又易拆,如果生銹要換就話好度呎重做好貴,但其實亦只係度完去𠝹就有,一定佩得返。

公廁黎講係幾好既,但自住就。。。
記得兩年前自己搵廠造櫃,全夾板見光貼富米家防火板加原色修邊條都講緊HK$500尺,仲要自己度尺出圖。700尺全包真係平到有點懷疑
啱啱裝修完間屋,就咁睇個成個報價都叫正路。
當然無得同連登啲Ikea撚淘寶撚比
私人樓樓底3.5米/4米高都可以接受
但公居屋樓底矮有個櫃係天花板就好礙眼
咁要睇點裝法,如果連框、封口線、鎖、用傳統方法用英泥塞埋框,真係2400人工都係打個和
黃師傅
法號元覺大師
應該係小朋友房黎
怕佢碌落床
我細個張床 都有半塊矮板 無佢咁大塊
傻西750想開槽?dllm明喉明箱啊
外邊價錢承仔質素
呢單咩事
其實睇好唔好彩 你熟個d人介紹反而好多時會中招因為個師父搏你唔屌柒你個fd
正常唔會啦。報價只包最basic 果隻白色面。

你要有design 就自己買,or 叫佢買出單俾錢 top -up.
不銹鋼厠所真係好x 核突
劫富濟貧
你肯定?
如果全新咩都無/全爆裝修做暗箱呢?會唔會平啲
巴打想問如果淨係清水樓
廳房唔要傢俬
廚廁要全爆加潔具
自己搵裝修佬做唔經判頭係咪好難
唔係話幫黃cfu
但電掣其實真係貴
裝修得而你又想加電掣一定係暗喉
做暗喉又要打牆身又要做喉又要抆水泥
大佬幾瓣嘢真係唔會平得去邊
當然平有平做,貴未必係好但平就多數都求9其
即係你想每part各自搵師傅?變相你自己做判頭?
我建議唔好搞d咁嘅野,其實你咁做一嚟未必會平(因為師傅做散客個價一定會貴d),二嚟你自己乜都唔識,到時唔同師傅個個都話唔關自己事嘅時候,你唔知點收尾
見到依啲字體就知真係任佢鳩寫同係啲藍領劏鳩你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞