黃師傅裝修價單流出

497 回覆
144 Like 10 Dislike
想收30萬,整大d細數
想收30萬,整大d細數
貴絕同行
你傻撚左? 你講到呢個價錢OK,不如你幫我做, 我是旦要Schneider 奐尚 連USB 2.1A就得
少唔代表冇,有人仲用英泥你係咪即場食屎先?唔用水泥係因為成本問題姐,出得起錢,乜野方法都有人做
你竟然覆佢 我已經block柒左佢 應該係痴線佬黎
成日以為自己等於全香港、全世界做豪宅都大把客要求用返傳統方式做,你可以話老土或者冇謂
如果個客出得起錢就要做得啦,一句就咁撚搶口叫人食屎話冇人做係人都知做底框係因為快、成本問題,做門嘅唔會同你做泥水,所以先慢慢大家轉做底框唔用水泥,唔代表行入面冇人咁做或者唔啱
公屋,居屋套餐
應該唔難搵公司做
佢依種單位,除左做貴價樓設計師
應該好多人都曾經做過,手上都有圖
試下 Search 撻線
對唔住,唔知原來佢係白卡
電制一般出面大概幾錢?五六百??
唔好咁啦 人地係判門舖啲門黎做 一日跑五六隻
你點同人地比
痴L線咩,廿幾年前可能仲有人咁玩,宜家邊有人咁做
劣幣驅逐良幣就係咁嚟

香港裝修好多野宜家越做越快,當然成本係問題之一,另外技術同物料上都進步咗,但唔代表仲有d有良心嘅師傅用傳統方法幫客做多一兩個step係錯好似做鋁天花宜家大多數人淨係用膠黐就起貨,但唔代表有d師傅上埋螺絲或者拉釘係錯
快同求撚其係而家工作標準黎㗎嘛
入門方便擺銀包鎖匙電話叉電,果個位要做鞋櫃,頂位唔浪費拎嚟儲物咪做c字櫃囉。
c字櫃係實用嫁
我開頭仲諗點解門$2400咁平,原來唔計門同門框,淨係安裝費
好似有電例唔可以咁做,一定要做喉
依個所謂師父真係好痴線
呃錢還呃錢
攪人間屋就真係 無咩職業道德
成個裝修界就係因為呢敗類 而家咁就比人標籤左
上年做 老家居屋 600尺2廁全爆連家私都係50萬
仲要d設計手工靚過呢個黃c父
$950一個係偏貴(800公價),但燈制$1350一個係好撚貴
裝修如果乜都跟例就可以唔使做,不過撻線就完全唔可以接受
裝修真係好難講貴唔貴
主要睇手勢好唔好, 比唔比足料

你要殺價 個師傅都一樣可以偷工減料
班師傅有心既話 就算我地行外人企足24小時mon實佢地做野都一樣可以係面前偷工減料而你根本分唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞