淘寶訂制傢俬

309 回覆
22 Like 354 Dislike
砌過4-5個櫃都係擰螺絲,上螺絲
我係香港訂造1個衣櫃,2張枱,2個吊櫃,要成1萬9

淘寶先1萬1都唔使點樣差唔多,
淘仔仲有個客服24小時同我WeChat, 仲可以去佢香港間鋪睇
床蝨
熟手唔熟手整 時間又差好遠嘅~
我之前搵嗰間尖沙咀有show room,會有師傅上門度尺同安裝,不過設計on_,基本上係我自己重新畫圖
識幾個人都係淘寶訂
最緊要搵朋友用開嘅舖頭
好似大陸傢俬係有輻射
早排日本排輻射水 大陸人去測自己屋企 點知成屋傢俬都有輻射
免費㗎
有冇推介
實木上面有巴打話多甲醛,有咩優點?

我係Facebook 見到呢個廣告
有冇巴打試過

想做一套主人房六尺衣櫃,五尺床,加個梳妝枱
小朋友房要套L 型床,衣櫃,書枱

今日係咁易行話傢俬鋪,五尺衣櫃都已經要14000
呢間好多人係fb屌
邊間?
好多井底之蛙 以為係香港比貴啲買到啲野就好啲 一分錢一分貨從來都係謊言
有無淘仔link?
實木包唔係啲夾板木 夠實淨

我係呢間買的

78微你可家我个说年里大以天信 https://m.tb.cn/h.5LlFDn5tKfAuydO CZ0001 上海优妮美家具
78微你可家我个说年里大以天信 https://m.tb.cn/h.5LlFDn5tKfAuydO CZ0001 上海优妮美家具
唔該曬
見呢間好似得幾樣款咁
呢間有無得出設計圖
揀色版架?
有㗎
問佢
cap啲refrence圖比佢
佢會報價比你
顏色就問佢就得
北美起屋都係用 庶渣板,d 屋死晒?
所謂淘寶只係唔比香港公司食一浸

老實你香港搵既裝修公司或造傢私有度尺既

咪又係上邊做運落黎
香港幾潮濕你唔係唔知呀?
我親身上左去田貝問,
想訂造床.
佢地幾間都話請人安要差唔多2K?
香港我自已搵人裝大概要幾錢?
佢請返香港師傅安?
香港其實好似都係咁上下,咁你搵返佢啲人做好過,起碼嚟到條友應該大概都知張床要點砌,唔使上到嚟先再慢慢睇圖紙。
我就唔係淘寶 不過我姨仔大陸開家私鋪

新屋入伙前拉晒尺比我姨訂造 用佐7-8年都正常仲好實淨

淘寶之前淘佐隻魚缸櫃 啲料ok 用佐大約5-6年
啲木都無話爆開
不過問題就好大陣味 我淘番黎擺佐天台2個禮拜等佢散完味先裝
宜家 實惠個啲家私垃圾之霸 小小濕氣啲木都好似爆爆地開

一係買翡翠家私個啲就還好 不過都貴

最好番大陸睇到問寄唔寄到落香港就好過淘寶買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞