淘寶訂制傢俬

309 回覆
22 Like 354 Dislike
想問吓如果喺淘寶訂咗鐵板書櫃
要自己裝嵌
但運到過嚟
其中一塊鐵板淆咗
扣唔到去第二啲位
可以點樣樣處理
咪叫佢送多張黎
第一次淘寶訂做傢俬就中伏,信咗某位巴打推介,簡咗一簡叫艾依居,但原來佢地係淘開咗好多間鋪,所以做臭一個朵對佢地零影響,我已經俾曬所有傢俬呎寸同設計圖,有曬標示有幾多個櫃桶同層板,咁開頭報3萬2人民幣左右,見個價都幾好又話包安裝同運費,咪俾錢約師傅上門度呎同俾錢整3D圖,我仲加多整隻半身儲物櫃,好細件,好喇,全部傾好要報最終報價做櫃,仆佢個街無喇喇加咗5千幾蚊,原因係話當初報價無加櫃桶同無計手拉位,手拉位我當係我柒咗無諗到,算,屌你櫃桶無加過點解要收多啲,佢話當初3萬2係無計到櫃檯,屌佢老母我當初設計圖已經寫明有幾多個櫃桶,你出最初報價單原來唔包櫃檯同拉手位又唔講,又當我柒咗當初無睇清楚係我問題,而家連上樓費同安裝費都貴埋,加個半身半邊櫃收多5千幾?早知唔幫襯佢地成件事有一半係我柒,但另一半就係佢唔講清楚,所以各位巴打打算訂淘寶櫃要睇清楚張報價單,一定要佢加齊所有野先睇最後價錢,唔係就好似我咁。
d貨嘅質素得唔得先?
幾大先,如果全屋連廚櫃,5萬左右,完全唔貴喎
人地人地,你自己呢
2個全高衣櫃,兩張4呎油壓床,1個全高C字櫃,一個接地電視櫃,一個神櫃,半高單邊小型儲物櫃,一張書櫃連吊櫃
用e0版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞