淘寶訂制傢俬

309 回覆
22 Like 354 Dislike
買木蝨送傢俬
人哋一條龍設計出圖度尺運送安裝啦
一樣有個客服跟單
接受唔到淘寶唔緊要,但唔好9up啦一陣啲小朋友又信晒你
買木嘅小心木蝨
你講呢種已經貴到同喺香港造差唔多咁點解唔喺返香港訂?
係黃店淘寶貨黎
嬲撚到 俾人搶生意?
呢度連登仔屋企大部份人屋企其實都係中國製造
只係佢哋淨係用個口嚟打飛機
其實香港啲傢私鋪都係大陸廠
不過分别係起碼有件實物辦俾你睇
自己淘啲cheap嘢質素可以差到你唔信
披口 開錯窿 parts大細唔啱 變彎乜都有
食花生班撚樣你估佢屋企傢俬唔係大陸做

最撚醒咪買ikea 咪又係大陸做
你識唔識價?
係,大陸人嚟,整到成屋好污糟,兼屙塞埋廁所
訂製記住搵師傅安裝

好多訂製 係唔會有說明書

簡實木 其實幾好服務又抵
好過係香港買 佢地都係搵廠訂+師傅再mark up

上年自住 買地台床
計好數 實惠買$8000
淘佬$3000搞掂曬
訂製過衣櫃 床頭櫃 都幾方便又快
師傅兩粒鐘都唔洗砌好 兩個無說明書嘅櫃
真心respect 比我自己搞 肯定錯到飛天
邊有咁貴

香港好多訂製生意 一兩個櫃 佢都唔會咁好服務你

訂製個型 無兩萬嘅單都hea搞
問過造個吊櫃都要七千全包,畫埋圖直接搵廠做就一千淨櫃,連埋運費安裝都唔使一半呀?。
運費大約一千啦

安裝一千內一定有 啲師傅一工先1500-2000
整個櫃比你收800 佢地好fat fat
直接返大陸D 鋪頭
佢地有人落黎香港幫手度尺
其實一鳩樣
你係香港訂咪又係佢地搵大陸廠做
唔通係法國做比你咩
淘仔唔洗比錢
比圖 比size
啱價比錢 出圖
好快手
其實人地香港人有跟埋同埋裝
搞唔掂唔使比尾數
50kg就三百幾落到嚟香港,如果你屋企有𨋢就咁,要行樓梯先金,因為啲櫃通常都要分開幾件運,上樓梯係分返每件計錢
裝如果用淘寶的菜鳥官方集運嘅安裝服務又係拆返每件計,仲貴過自己搵人裝
淘寶易中伏就緊 但你啲例子都離曬地 正常人咪幾舊水一張 最多書房買張貴啲嘅
睇巴打連switch plan都同人夾 斷估都唔係買意大利凳啦?
咁係因為你悲觀, 我見到由治及興淘寶嘅好處
我講一千呢啲唔會有圖俾你,你自己畫俾佢佢跟住做,快嘅三日起貨,但你要自己度尺預埋誤差,送到嚟先會知有無奶嘢
你間黃店係咪再搵番係意大利廠造?
之前有個大陸明星 新屋裝修完就急性白孟病死埋一測甲醛超晒
大把人買大陸家C運埋D白蟻 床蝨入屋
笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞