淘寶訂制傢俬

309 回覆
22 Like 354 Dislike
有冇試過淘寶訂制傢俬 邊間推介
有冇試過可以分享下 流程各樣🙇🏿‍♂️🙇🏿‍♂️
小心甲醛超標,最好順便甲醛測試紙長期mon住甲醛
木蝨
但香港搵果d 唔係都係大陸整 淘寶貨?
係呀,買多d啦
雖然話都係淘寶貨,有啲可能話自己無甲醛,但建議最好買埋甲醛測試紙測一測佢,唔係中毒都唔知咩事,求個安心
最好搵返實木
搵頭幾名果d
你窮姐。 人地香港買張意大利膠凳4500$
on9仔
Ching試過?佢係咪有人落黎裝埋
Thxxx
其實已經 out, 依家係買北歐/日本實木凳
淘左 菜鳥可以加錢有人安裝
最後先發覺 木係北歐木 組裝係大陸組裝
你未買過就唔好出聲,唔係講緊淘寶啲 A 貨
依家淘寶官集有埋除甲醛除蟲同香港安裝服務,你信唔信得過佢係一件事,驚就自己買枝光觸媒自己搞
而家都通咗關,自己上深圳芛崗傢俬鋪傾同睇啦
喺連登講呢d邊有用,佢哋仲停留喺十幾廿年前果個淘寶年代
其實喺香港訂造傢俬俾人抽一浸水最後咪又係大陸廠做
不過淘寶就要風險自負同埋所有嘢都要自己跟返,仲有運費加搵人安裝呢筆仲貴過件傢俬本身
甲醛超標,好快生癌死

"甲醛|夫婦新屋入伙後甲醛中毒致小產、鼻咽癌" -2022年

"【單位甲醛超標】 【租樓客入住兩月亡】"... - 有線新聞i-Cable 2018年

""五岁女孩患急性白血病原是床垫甲醛超标_ 今日头条" - 2014

"央视曝光:90%的白血病患儿家中曾装修!"

"資料庫:徐婷曾住甲醛屋 孩童遷新屋罹血癌" -2016

係咪有人黎度尺定係自己度埋比佢
你自己大概度下,諗下想要啲咩
去到同佢傾下點整好,大概報下價
到扑搥佢會叫人再黎度實尺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞