台灣中華職棒啦啦隊討論區(5)休季唔悶!澳門葡京人活動又黎啦 12月24號見!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
2024統一獅UniGirls新球季發表會,將邀請神秘嘉賓開場演唱,並發表UniGirls新球季全新制服、個人年度目標心願卡、2024統一獅年度主題曲、2024UniGirls新成員介紹,UniGirls分組簽名會及商務特區專屬UniGirls全員合影。

2024統一獅UniGirls新球季發表會,全體UniGirls女孩共分成四組進行簽名會活動,A組:瑟七、艾璐、少少、賴賴,B組:妮妮、一七、Manping、Mina,C組:Yuki、Joy、Maggie、Yovia,D組:斐棋、芮絲、詩詩、柔一,球迷選購門票時,可依據想要參加簽名會組別進行購票。本次UniGirls新球季發表會票價區分成「商務特區」票價1280元,共84席、「豪經特區」票價980元,共84 席、「經濟特區」票價680元,共56席。全區座位均可依據購票組別進行參加簽名會,並且可全程首度見證發表會,而購買商務特區者,加碼每個人可以與全隊UniGirls女孩們一起合影。
UniGirls Yuri師妹咁多係英文名
We are the dragons
之前d消息都係真
其實由莉奈轉去做 dg 經理人已經確定左9成,
係睇下 kimi 會唔會過埋去啫
台仔話仲有約
睇怕kimi 完約都會過
莉奈文創合體

之前否認會去油龍 再話一切等官方公佈
都估到九成去油龍掛名 而唔係離開啦啦隊行列
yuri又會咁大反應
吹鳩脹 無人著小龍女夠佢靚 無得唔紅
成班演員喺度扮野
磐城組三個都有發文
又真,得小螞蟻同佢有得爭
小珍奶
反對,張晴小映正過佢
如果正常有關啦啦隊嘅工作,好似都係樂天最多,又可以出下埠
不過,林襄應該幫到味全吸d機會番黎
林襄 & Her friends
仲係用95?
老老實實,佢地圍內冇理由唔知
連多慧都引埋
會唔會做埋攻城獅?
前排開始幾鍾意上年新加入嘅Queena同小蛙
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞