台灣中華職棒啦啦隊討論區(5)休季唔悶!澳門葡京人活動又黎啦 12月24號見!

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
佢計人數
然後好多台仔照撳話去
下季仲有無菲菲睇呢
可能見反應太熱烈
費事控制唔到場面?

不過見答其他粉絲問題既 story 都 delete 咗
峮峮去咗籃籃屋企作客玩貓

樂天上弦集結

幾時先有晉鋒X周年樂天上弦集結呀 屌你
代表籃籃雅涵留隊?
15 22無雞到?
【 女神同行 】 台灣美絲……打赴港 獲邀進行表演 | 林襄 林莎 林可 Yuri 上晏 壯壯 苡萱 短今 雅涵 慈妹 | HOYTV

小編收到最新消息,《女神同行》一眾女神,應本台要求赴港與粉絲見面,暫時已知門票不需$4880,詳情有待官方公佈,粉絲們請繼續留意我們最新消息。

林襄 林襄 Mizuki
林莎 林莎 SuperLisa
林可 林可Link
Yuri Yuri陳怡叡
上晏 黃上晏Rubis
壯壯 壯壯 / Ula Shen
苡萱 巫苡萱 Ava Wu
短今 短今Sammie
雅涵 張雅涵 Kimi
慈妹 Joyce慈妹

#康志維 @hcww___ #林躍翰 @yakh27 #阮偉倫 @jskris_lun

#女神同行 #林襄 #林莎 #林可 #Yuri #上晏 #壯壯 #苡萱 #短今 #雅涵 #慈妹 #康志維 #林躍翰 #阮偉倫 #台灣 #性感 #美女 #官方活動 #reelslovers #HOYTV #HOY77 #HKHOYTV
呢兩場熱區飛好似要3千幾台
希望佢定價合理啲
唔好好似上次咁取消
【 女神同行 】 世界級女神來港 知情人士:表演時間不少於45分鐘 | 林襄 林莎 林可 Yuri 上晏 壯壯 苡萱 短今 雅涵 慈妹 | HOYTV

女神來港的傳聞甚囂塵上,繼昨晚發佈的小道消息後,今早又有新進展。消息人士透露,本次女神來港表演的合約列明,出場時間不少於45分鐘,請留意官方最新公佈。

林襄 林襄 Mizuki
林莎 林莎 SuperLisa
林可 林可Link
Yuri Yuri陳怡叡
上晏 黃上晏Rubis
壯壯 壯壯 / Ula Shen
苡萱 巫苡萱 Ava Wu
短今 短今Sammie
雅涵 張雅涵 Kimi
慈妹 Joyce慈妹

#康志維 @hcww___ #林躍翰 @yakh27 #阮偉倫 @jskris_lun

#女神同行 #林襄 #林莎 #林可 #Yuri #上晏 #壯壯 #苡萱 #短今 #雅涵 #慈妹 #康志維 #林躍翰 #阮偉倫 #台灣 #性感 #美女 #官方活動 #reelslovers #HOYTV #HOY77 #HKHOYTV

所以好似唔太賣得出
同埋見有人割價賣
連登最愛既 林襄 vs 林莎 辯論要嚟啦

都真係希望定價合理 d
如果唔係又滯銷

不過應該林莎都多人識 d?
應該銷情好過純啦啦隊 show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞