買dyson v6定v8

207 回覆
0 Like 0 Dislike
V8啦 ,有時amazon 有時大減2xxx入到

嘩屌 us/jp Amazon?而家好似無
想買隻V6.....V8 好貴

如果屋企有養貓的話, 用邊隻型號好?
我部V6一年前係德國amazon買,好似大約38XX蚊,平過香港一截
機頭係hk 買,配件就外國買
v8 fluffy 行貨最平幾錢左右?

大約4700

大約4700

求地址
早幾日入左行v6mh 3350
係吸得幾爽不過其他頭唔多用得著
早幾日入左行v6mh 3350
係吸得幾爽不過其他頭唔多用得著

邊到買 有冇v8
爭一千

出唔出V8算

Where?

大約4700

求地址

price dot com dot hk 有... 上星期先買左部v8
想問下 床吸果個係咪v6同v8都岩用
去德國買會唔會平d
v8 幾抵玩
V6 吸床墊個電動頭配件賣幾錢
聽講motorhead 好似好過fluffy小小 佢個頭地板地氈都得 有冇用家講講 準備買
聽講motorhead 好似好過fluffy小小 佢個頭地板地氈都得 有冇用家講講 準備買

岩岩用緊refurbished既v6 motorhead,成屋得木地板都無乜問題

想問有咩地方買配件抵,我買個頭想吸床鋪
推返上黎先

最近hktvmall 賣緊 v8 animal 3千幾,抵唔抵屌
其實v8咁既質數,唔介意有線,有咩平選擇?
V8 咁多款,邊隻最底玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞