買dyson v6定v8

207 回覆
0 Like 0 Dislike
本身諗住豐澤買motorhead
臨門一腳上英國網見到v8 absolute 運到過黎都係$4200 即刻買水貨算
始終2個頭好過1個頭

求link

lihkg2016@outlook.com
唔該晒

推!!!巴打去左邊

再推

@yyyy121
少少離題

之前上網見日本同台灣blogger都好鐘意推介一部
Hitachi 既CL1200 設計又是有d似Dyson

但是點解香港完全唔見有行貨 又有冇巴打用緊厘部機?
少少離題

goo完CL1200
淨係搵到東芝戈部VC-CL1200吸塵機
巴打有冇記錯牌子名?
V8 靜好多
少少離題

goo完CL1200
淨係搵到東芝戈部VC-CL1200吸塵機
巴打有冇記錯牌子名?

記錯左 係東芝先啱 有冇巴打用䋜
臨門一腳上英國網見到v8 absolute 運到過黎都係$4200 即刻買水貨算
始終2個頭好過1個頭

求link

v8 fuffy
上個月一田減價買
正到
從此改變生活習慣
始終2個頭好過1個頭

求link

求link
咁啱個吸塵機壞左
用緊v6用左半年,係幾方便

但吸左好多微粒入去機入面,拆過勁難洗

中間個過濾用幾耐先要換??
留名
好想去d毒撚間房
成陣毒味 再吸佢地張床
之前Black Friday 買左v6 slim 埋單1700 即係hktv 做緊2600果隻
v8
依家邊到買dyson平
請教V6同V8啲吸頭可否互通?
咁多家務撚

生活質素呢家野你識條鐵
之前我個fd原來幫我買左部UK版 v6 total clean 連運費$2900
初頭話運唔到 轉個頭我唔知自己買左v8 absolute

有冇人有興趣原價接收左佢
始終2個頭好過1個頭

求link

求link
咁啱個吸塵機壞左

咁遲先求link
聖誕節完左就冇做啦
Dyson UK之前聖誕節都有做特價
之前我個fd原來幫我買左部UK版 v6 total clean 連運費$2900
初頭話運唔到 轉個頭我唔知自己買左v8 absolute

有冇人有興趣原價接收左佢

How much?
請教V6同V8啲吸頭可否互通?

唔得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞