買dyson v6定v8

207 回覆
0 Like 0 Dislike

我都知水貨平 但幾千蚊野壞咗真係頭痕 香港代理又唔整水貨 俾多1000買2年保養囉

V8 absolute 水貨同行貨差成3k喎

我指fluffy 我覺得已經夠用
我淨係用3個頭 吸底板床梳化家具3個頭已經夠晒

我自己屋企都鋪地毯 所以2個頭都有機會用到

咁冇計啦 有地墊要埋motorhead個頭好d嘅
我都係見個fd買v6用咗唔夠半年壞電池我先買行貨 費事煩嘛
叔叔留名
最近都吸塵機壞咗而家買邊隻好
上個月兇宅dyson pop up入手v8 fluffy
開心使用中 好好玩好勤力吸
有個細細地轉動擦頭 吸過床肉幾爽
不過舊電的確麻麻 開min可以玩半個幾鐘 max未試過
大家平時真係要多 d 清理部機,之前用用下發覺部機有陣臭腳味清,沖乾淨個濾芯都唔得,之後上 youtube 睇下 v8 大折教學,折開中間組核心過濾組件發覺入面臭到仆街,續樣徹底清潔後再擺出露台曬一日裝返好後發覺唔用吸塵條長管已經冇左陣臭味,但加返條長管後就依舊有陣臭腳味,折開條長管睇入面原來係極污糟,用鼻索一索臭到隔夜飯都嘔返出黎,最後向五金鋪買左個類似洗奶樽既擦再將隻鐵衣架駁長插入條管度清走 d 污糟野,跟著再用水喉沖乾淨風乾,但大吸塵頭又係大折續件組件徹底清潔好,最後部機先再冇臭味。

大折部機其實唔難,但有 d 部件一定要有星字批先折得開,有呢個問題既巴打可以參考一下。

大力mode都話唔夠力
定你唔知有得轉

v8 absolute amazon 連運36xx

我都知水貨平 但幾千蚊野壞咗真係頭痕 香港代理又唔整水貨 俾多1000買2年保養囉

Dyson吸塵機出名耐用,壞左電/摩打,其實你上ebay就發現有得買番

用緊v6 absolute refurbished, $2400,開心使用中,還配多左舊電玩。

V8係倒垃圾好。v6清垃圾有時會賴嘢搞到周圍都係...但v6係輕啲。不過乜都假,dyson嘅motor head 先係重點。

V8 absolute 水貨同行貨差成3k喎

巴打係咪有v6出讓
V6 motorhead 港行減咗800蚊變咗3680

官網訂咗

額外半年保養

好期待
V6夠晒
日日吸,無野做就撚兩野,間屋一粒塵都冇

缺點係比較大聲同清塵較煩
有時啲塵會kick頭髮倒唔出黎,就要用個刷了佢出黎

巴打係咪有v6出讓

係呀
冇pm唔知點聯絡你
用緊electrolux

dyson太貴
裝塵個透明筒
比沙塵刮到變左磨沙面
第一日明明透明 兩三日變左磨沙feel
大家平時真係要多 d 清理部機,之前用用下發覺部機有陣臭腳味清,沖乾淨個濾芯都唔得,之後上 youtube 睇下 v8 大折教學,折開中間組核心過濾組件發覺入面臭到仆街,續樣徹底清潔後再擺出露台曬一日裝返好後發覺唔用吸塵條長管已經冇左陣臭味,但加返條長管後就依舊有陣臭腳味,折開條長管睇入面原來係極污糟,用鼻索一索臭到隔夜飯都嘔返出黎,最後向五金鋪買左個類似洗奶樽既擦再將隻鐵衣架駁長插入條管度清走 d 污糟野,跟著再用水喉沖乾淨風乾,但大吸塵頭又係大折續件組件徹底清潔好,最後部機先再冇臭味。

大折部機其實唔難,但有 d 部件一定要有星字批先折得開,有呢個問題既巴打可以參考一下。

吸左幾耐,咁臭咩
裝塵個透明筒
比沙塵刮到變左磨沙面
第一日明明透明 兩三日變左磨沙feel

貼d 膠放紙起內籠會唔會好d
Dyson v6 motorhead
$3360 兩年保養

吸左幾耐,咁臭咩

吸過水/液體?

巴打係咪有v6出讓

係呀
冇pm唔知點聯絡你

一係你email我留個聯絡方法
uchasd123@gmail.com
v8
中間裝藍色濾心個件parts可唔可以水洗
說明書無寫可洗
又無寫唔可水洗
透明筒上面個件
有銀色網個舊
準備買V8 motorhead 街舖4300左右

主吸床 副地下頭髮 掂唔掂?

夠用啦
v8
中間裝藍色濾心個件parts可唔可以水洗
說明書無寫可洗
又無寫唔可水洗
透明筒上面個件
有銀色網個舊

應該唔得 有金屬係入面

行定水
屋低個吸塵機壞左 幾年來都冇吸塵 想入水 但好怕伏

想知邊度賣$4300, 想入手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞