買dyson v6定v8

207 回覆
0 Like 0 Dislike

我都要呀

可以點畀你地, telegram?

lihkg2016@outlook.com
唔該晒

推!!!巴打去左邊

唔該晒

推!!!巴打去左邊

我都想知, 幫推!
telegram : tung501

唔該晒

推!!!巴打去左邊

再推
仆佢個街

之前black Friday 做緊8折

過左幾日amazon us cut左我單!

果陣做緊4000左右

點解cut你?
我都係果時買 埋單42xx v8 absolute
好似好正,有冇巴打會升級放舊model ?
v8 motorhead 豐澤價都要4348
我想買Absolute 但係外國網冇特價就好貴
仆佢個街

果陣做緊4000左右

點解cut你?

我見有間網購 v8 absolute賣$4299抵唔抵???
仆佢個街

果陣做緊4000左右

點解cut你?

我見有間網購 v8 absolute賣$4299抵唔抵???

呢啲好似水貨
有無人識拆圖中紫色果舊野出黎?

買水貨V8,加個吸塵蟎頭。Dyson brushless motor無野好壞。唔使保養。

我個fd用緊v6試過壞電池 所以想用行貨

電芯黎,自己洶或ssp配返岩換左佢咪得

點解cut你?

呢啲好似水貨

係 我最後買v8 Motörhead $4300行貨

Yahoo 拍賣有個叫cleaning tool定separating tool 既野,類似一支透明叉既物體,60幾元到

一吉落去就分離到個紫色part 同後面機身

Yahoo 拍賣有個叫cleaning tool定separating tool 既野,類似一支透明叉既物體,60幾元到

一吉落去就分離到個紫色part 同後面機身

我有買,分離到,係唔識拆紫巴果個網狀位出黎
你地係唔係多數都係買水貨??易唔易壞..
我睇price.com V8 Absolute全部都係水貨..但包一年保養..姐係點?
水貨v8邊度最平?

唔該晒

推!!!巴打去左邊

我都想知, 幫推!

其實我都之前買多兩部,有興趣話我知

推!!!巴打去左邊

我都想知, 幫推!

其實我都之前買多兩部,有興趣話我知

Telegram:@hitman886
屋企冇地毯, 係咪買v8 fluffy都夠用?
你地係唔係多數都係買水貨??易唔易壞..
我睇price.com V8 Absolute全部都係水貨..但包一年保養..姐係點?

水貨,間舖頭自己保
v8 motorhead 豐澤價都要4348
我想買Absolute 但係外國網冇特價就好貴

豐澤賣v8fluffy 幾錢

$4800 好似係
本身諗住豐澤買motorhead
臨門一腳上英國網見到v8 absolute 運到過黎都係$4200 即刻買水貨算
始終2個頭好過1個頭
用過dyson其實唔係幾夠力 依家用緊blackanddecker反而幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞