買dyson v6定v8

207 回覆
0 Like 0 Dislike
岩岩早幾日官網 有折扣買左部v6 sliver
2680 不過無掛架
送150 coupon
今日係online store 訂埋個mini motorised head
(500-150=350) 咋

Sliver好似無Hepa濾網

買v8啦,改善晒v6既缺點,有新買新
早排發現有鋪賣得平過街
大公司黎 電話落order 貨到畀錢
利申非打手 樓主有興趣就出聲 畀個網你
用緊v8,電子野有新買新
清塵好方���,拉開個制,底盤自動���開
清塵唔會周圍都係
早排發現有鋪賣得平過街

我要我要
早排發現有鋪賣得平過街

我要我要

我都要呀
早排發現有鋪賣得平過街

我要我要

我都要呀

可以點畀你地, telegram?
仆佢個街

之前black Friday 做緊8折

過左幾日amazon us cut左我單!

果陣做緊4000左右
有新買新
v8,邊到重有平?

我要我要

我都要呀

可以點畀你地, telegram?

lihkg2016@outlook.com
唔該晒
早排發現有鋪賣得平過街

要呀 telegram @BenLauu
係咪香港行貨有得保養架
買水貨V8,加個吸塵蟎頭。Dyson brushless motor無野好壞。唔使保養。

我個fd用緊v6試過壞電池 所以想用行貨
早排發現有鋪賣得平過街

我都想要
買完V6先發覺最多得十幾分鐘可以用
隔左唔夠一星期就出V8覺得自己好ON9
仆佢個街

之前black Friday 做緊8折

過左幾日amazon us cut左我單!

果陣做緊4000左右

V8 flurry, 細鋪做緊 $4600 有二年保。
price.com.hk 睇到
唔好買dyson
dyson = die神 = 死神

幽默感呢d野.....
上面位巴打話有公司平過街鋪 可以講嗎
我都想知邊度平
請問硬地板係咪用fluffy
Dc61 user 留名

特登買返條管同一個頭黎平時用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞