買dyson v6定v8

207 回覆
0 Like 0 Dislike
如題 v6平v8接近一半
同埋水貨定行貨好
係咪得水貨有掛牆
有冇用緊既巴打俾d意見參考
同埋水貨定行貨好
係咪得水貨有掛牆

本身用緊V6,V8個塵兜設計得好d,打開d塵唔會周圍飛
講真d電器最好唔好貪平買水貨,慳果一千幾百買返去半年壞左喊都無謂
用緊v6,真心正
同埋水貨定行貨好
係咪得水貨有掛牆

本身用緊V6,V8個塵兜設計得好d,打開d塵唔會周圍飛
講真d電器最好唔好貪平買水貨,慳果一千幾百買返去半年壞左喊都無謂

其實一向買野都係行貨
不過見price個v8水貨做緊3999
真係好抵屌
用緊v6,真心正

我都諗平平地用但V6 倒垃圾係咪好煩?
用緊v6,真心正

v8好似即開即倒 v6要拆出黎
用緊v6,真心正

v8好似即開即倒 v6要拆出黎

V6都可以唔拆既,有塵圍住個網姐..
不過V6好難清個網入面d微塵..唔知V8有無改善..

如果有都想入多部...
想買部v6 用黎清塵蟎
係咪好on9
想買部v6 用黎清塵蟎
係咪好on9

買v8啦 v6倒垃圾好煩
v6 上fb 見過sale 唔使二千
無link
用緊v6,真心正

V6有個制打開個塵兜底,不過塵多嘅話一彈開d塵會四散,同埋多頭髮要拆左個兜先處理到
想買部v6 用黎清塵蟎
係咪好on9

V6有部剩係吸塵蟎,無記錯好似2k左右
用緊v6,真心正

V6有個制打開個塵兜底,不過塵多嘅話一彈開d塵會四散,同埋多頭髮要拆左個兜先處理到

v8冇以上問題?
同埋香港行貨係咪得fluffy
有冇牆架?

v8冇以上問題?
有冇牆架?

我無記錯V8係成個頭可以係塵兜度拉起

V8港行有2隻 Absolute、Fluffy同Motorhead 分別係Absolute有齊地毯吸頭同硬地吸頭 Fluffy:硬地吸頭 Motorhead: 地毯吸頭

http://shop.dyson.hk/zh-HK/vacuums?_ga=1.140031155.121193559.1481543159

利申無V8,剩係靠上網睇既資訊
有錯勿插

v8冇以上問題?
有冇牆架?

我無記錯V8係成個頭可以係塵兜度拉起

V8港行有3隻 Absolute、Fluffy同Motorhead 分別係Absolute有齊地毯吸頭同硬地吸頭 Fluffy:硬地吸頭 Motorhead: 地毯吸頭

http://shop.dyson.hk/zh-HK/vacuums?_ga=1.140031155.121193559.1481543159

利申無V8,剩係靠上網睇既資訊
有錯勿插

自膠
V8
最近轉左DC44
屋企用緊v6

太多頭髮吸到,吸完之後形成一個圈,開蓋d 垃圾唔識sir 落去要用手整

Btw 都係建議有新買新
v8 吸唔吸到塵蟎

有迷你電動吸頭就吸到
岩岩早幾日官網 有折扣買左部v6 sliver
2680 不過無掛架
送150 coupon
今日係online store 訂埋個mini motorised head
(500-150=350) 咋
2680 不過無掛架
送150 coupon
今日係online store 訂埋個mini motorised head

跟手上yahoo bid埋個架
250銀兩
2680 不過無掛架
送150 coupon

Sliver好似無Hepa濾網
屋企用緊v6

太多頭髮吸到,吸完之後形成一個圈,開蓋d 垃圾唔識sir 落去要用手整

Btw 都係建議有新買新

我多數羅kfc 手套羅清佢
下次一定買v8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞