[喜迎歐聯出局] 曼聯終極OO群魔亂舞區 [2529]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
贏得柒唔准J
No Nut November
無野好J 呀嗎
所以樸達sir可以tune好隊白狗可以搓到波真係幾勁
朗隊
真係得白狗套scouting 咁強大先可以靠傳控爬到上黎
朗哥嗰球
正如卡路士罰球一樣
佢唔係越位就係炒粉 會睇到爆血管
睇福哥都夠激氣 仲要整多個timo
負負得正
你識咩
唔差在買埋Kai仔
你搞清楚, 曼區大部份巴打屌馬唔係屌佢做支點唔好
相反, 好多人都同意佢出到場個陣踢得唔錯, 坦上季都讚佢出場對隊波好重要
所以如果海第一季就有馬差唔多嘅表現, 用讚馬嘅標準讚佢係一D都唔出奇

同樣地, 大部份人係屌佢信唔撚過, 要佢幫手個陣就大傷
當然而家海都有傷, 但佢得19歲仲發育緊, 又係第一季黎英超, 所以相對寬鬆咁對佢傷患紀錄/ 至少暫持觀望態度唔屌住都好合理

另外都有唔少人屌馬鳩hea 唔逼, 冇波在腳下唔走位, 唔幫隊友做拉扯, 唔搶點
呢幾方面我目測海係做得好過馬, 我唔知有冇數據可以support 到喇
https://youtu.be/cFe-nVtwDWU?si=KNOwQO8LZ8pfY28h

個個都係讚佢識走位
就係唔會讚佢有射術啲柒野同lkk有得揮
一間公司有兩個幫唔到手嘅員工
比人印象一個長期係張枱訓教
另一個就行黎行去有想幫手
咁大家會中意邊個同事多啲?
仲有訓教嗰個係長期服務嘅老屎忽
另一個係岩岩入公司嘅新人
有唔同睇法都好正常
瞓教嘅老屎忽
咁耐都冇畀人炒就知唔得罪得
全靠龜哥
Second過去第二間公司 人地唔想要
幫唔到手又想幫手嗰啲
通常都只會愈幫愈忙
不了
依家好撚多個老屎忽 仲有啲舊年空降嘅
有冇叫你入房含撚?
今朝話唔好比較而家又繼續做比較
你呢個比喻幾有趣

用現實返工嚟計
一個A日日瞓教既同事 唔爭在加埋遲到早退心態有問題落去啦
一個B日日做到隻狗咁
但2個KPI (output) 一樣 作為同事點解會鍾意B
點解唔係appreciate A有料有效率
有邊個唔想hea做但照收足人工
佢一大堆無乜頂級聯賽嘅幻幻 條後防唔夠經驗喺英超真係有排交學費 場場波都間唔時會有一兩段攻得好好睇 但係好睇唔好食
好撚煩
係要人認同佢套諗法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞