[喜迎歐聯出局] 曼聯終極OO群魔亂舞區 [2529]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
車狗都唔要反而想追咁不如追埋摸奶逹?LKK又係 當年仲乜鳩放佢 橫掂都係想要個唔識入波嘅前鋒
英國fa有規定青訓要返中學夠時數先有得去訓練
我聽到係kai返學個時數已經好接近fail
Day one都話唔撚洗要光頭傻閪on9but
係呢到有班友日j夜j

青訓夠做啦 ,on9but、米狗、大力狗、vdb lan 啦
呢批等緊上位既中場係咪畢特做青訓主管時發掘同養出黎?
有個咁嘅老豆冇計啦
明明上年肥西係美國無事
今年一返黎英國阿仔就逃學
福狗幾時做野
揸車送kai仔返學啦
冇人用
福狗前一排先炒完車
咪搞
揸車都炒
垃圾
Fletcher
而家飛火雞都好遠
可能係衝入車堆做突破
費查個仔?
TRAVELLING SQUAD
Goalkeepers: Altay Bayindir, Tom Heaton, Andre Onana.

Defenders: Diogo Dalot, Victor Lindelof, Harry Maguire, Sergio Reguilon, Luke Shaw, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka.

Midfielders: Sofyan Amrabat, Bruno Fernandes, Dan Gore, Hannibal, Kobbie Mainoo, Scott McTominay.

Forwards: Antony, Alejandro Garnacho, Rasmus Hojlund, Joe Hugill, Anthony Martial, Facundo Pellistri.
Dan Gore
又或者時間停頓畀後車撞
MM7又搞咩
傷一個月
坐bench都傷
木仔金句
即係同上場一樣11人, 只係福轉百力支
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞