[喜迎歐聯出局] 曼聯終極OO群魔亂舞區 [2529]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
要短馬學明奈咁踢?唔同style喎
坦哥幾時反埋般
歐聯要出局最緊要係第四墊底,千其唔好第三踢歐霸
又輸了
要timo我真係屌爆佢全家 前兩年先敗走英超
原來入波同上季只係差唔多
差唔多已經好奇怪啦
今年咁撚廢

當我哋嫚聯係咩啊?
老實講雖然靚但吹到世紀金球咁⋯over左
https://youtu.be/RM_5tJncHww?si=TcnCMigrvByHse2q

講倒掛
我覺得未有人超越到呢球
咁又係,唔知佢有心定無意
呢球倒掛既話正常會瞄近柱,如果佢有意笠遠柱,真係好撚勁
唔知點解live時見佢跳起就已經覺得會入
個起跳時機好靚
上季朗哥都未走
梗係廢
《基本法》保障香港居民的言論自由,但該等自由並非不受限制。香港雖沒有法例明文針對網上虛假資訊,但若干法律條文或可適用於網上言論,包括《刑事罪行條例》(第200章)下的刑事恐嚇及《盜竊罪條例》(第210章)下的勒索。在網上發表不當言論,亦可能觸犯其他罪行,例如違反《個人資料(私隱)條例》(第486章)所訂的保障資料原則、侵犯知識產權、誹謗,或該等信息如危害公共安全,則可能構成煽惑公眾妨擾的普通法罪行。
告我唔入 我講上季廢
今季朗哥好勁
上季畀光頭廢西弄死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞