[喜迎歐聯出局] 曼聯終極OO群魔亂舞區 [2529]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
因為呢啲撚樣純粹係某個球員既球迷,唔係隊波既球迷
坦一次過掃走佢兩個鍾意既球員就緊係開坦同埋搶走佢偶像個位既球員波

呢啲撚樣場場睇波就好似希望隊波同佢憎果個球員出醜去證明隊波掃走佢偶像係錯然後抽鳩隊波水咁,都唔知咩撚野球迷黎
歐霸嘥時間嘥體力

最慘係落到去打到仆街都係比閪維爾踢走
其實貴價入咁多巴西幻幻做乜
睇下巴西踢到碌柒咁
點解好似冇點聽人講買阿根廷幻幻
曼聯個個太子爺,點會同你搏呀 (*除左雲比)
個個勁錫身

睇到就嬲
睇佢幾時轉行去做議員去幫弱勢社群,話唔定成就會比踢波更高
今晚oo波
曼城果件艾華XX ?
曼聯嗰件加拿祖
唔從政真係浪費左佢,之前歐國盃決賽佢同SAKA都射失12碼,但事後既待遇截然不同
依度都幾件
見證住一兩件曼迷無啦啦因為朗狗變反曼既傻鳩白卡會然
珍,直接出局冇歐洲賽專心踢聯賽同足總杯,而家同頭馬都只係差6分,睇埋過咗12月地獄賽程對完猁之後,專心聯賽可能偷到雞都未定

之前有人都仲話有得爭歐洲賽點解唔落力,大佬呀,而家咩時勢,仲當自己係豪門大球會?專心養吓兵,short term pain long term gain
愛你變成恨你
你話用黎比啲副選同青年軍上場練下兵都叫有啲意義,但用正選主力去打既完全係派費兵力
真,唔知坦係上年要博冠留任定平時都係咁
下下每條線都主力會死人
唔敢ff聯賽偷到雞,太唔穩定啦

歐霸會搞到聯程好密,班球員已經玻璃,到最後都係場場閪波
佢教阿積士果陣都係咁
乜野球迷都有架啦
呢到都大把球迷,見到福哥出醜就開心,場場希望佢比人踢傷,最好斷腳
80’ 後換人大法
希望拎住30萬鎊一星期既球員斷腳係咩諗法
坦狗其實要雪下福狗
牠們戇鳩的
想自己球會owner死全家係咩諗法
無人換....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞