[喜迎歐聯出局] 曼聯終極OO群魔亂舞區 [2529]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
占sir 新黎肯定唔想掂controversial 野啦
本身佢個plan 要keep 格狗75% 股已經得罪唔少球迷
為PR 著想, 點都唔好掂呢單最好
網上走轉reddit redcafe 都大把曼迷屌
英國就係咁左膠, 冇計
再黎多幾球世界波睇下果班曼迷點囉,最近我睇TWITTER同IG都多左好多叫佢返黎既聲音
話佢哋影響到球會嘅競技水平趕佢哋走啦
https://www.facebook.com/share/eBJEfYjz1b1EtVrR/?mibextid=Jwwqyc

原來土耳其個邊今日五百年一遇緊
希望之後係打鍠疤個時有好表現入到波 回響應該大好多
如果今晚贏咗,有無機會保住歐聯席位?
下季球迷陣
哥本哈根和一場 我地兩場贏晒就出線
不過無可能
贏撚到拜狗咩
和都出到
個波都唔識郁 點踢 會唔會改期
仆街會唔會延期
使撚理呢班左膠臭閪咩 一向欺善怕惡
對住班中東資金sportswashing 咪聲都唔敢聲
大雨唔係照踢既咩?
唔怪得開平手
大雨玩鳩斬啦
做得強硬啲班女權根本惡唔得去邊
希望占蛇唔好步諾狗後塵
湯龜海
越驚佢哋越得寸進尺
唔驚佢哋自然收聲, 再嘈拎法律+條女出嚟講

曼聯在周三歐聯硬撼加拉塔沙雷,右閘雲比沙卡將與前水晶宮隊友韋費特沙夏正面交鋒。26歲的雲比沙卡(Aaron Wan-Bissaka)與韋費特沙夏(Wilfried Zaha)由水晶宮加盟曼聯,曾在沙夏回家後當隊友,在曼聯則沒有這個緣份,如今以敵人身份重遇。
係基達菲做哂出黎
假設曼聯贏唔到拜仁情況下
只可以今埸贏
同埋下輪哥本哈根對加拉塔和 一定只可以和是但一隊贏都唔得
迪士尼只示範一次 討好班左膠女權搞到套套電影仆直
根本肯洗錢嗰班就唔係呢班左膠女權
波都未踢好淨係喺度搞PR 本末倒置
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞