[喜迎歐聯出局] 曼聯終極OO群魔亂舞區 [2529]

1001 回覆
5 Like 10 Dislike
海狗依啲等餵型冇供應, 隊波又控制唔到場波真係好難發揮
一啲唔輸得嘅比賽出埋馬狗同佢拍檔幫手Link up話唔定有奇效
前幾場睇佢同麥湯喺禁區等餵真係睇到眼冤
Mata 都好多靚波,但長期後備
坦狗咁撚鍾意用就係因為佢跑得快踢到佢啲一腳transhition
有連加特咁都算唔錯
肥安家波帶皇馬都拎唔到幾次西甲,嚟教曼聯真係永遠都唔洗諗贏英超
1.8M左右
外國啲新聞佬係咪點尻up都唔會俾人告
太陽 每日郵報 鏡報 依堆尻up左幾十年
再拉
下場波係個好機會試
難得福狗停賽
祖 海 馬
有時球會要靠佢哋放料, 唔太過份隻眼開隻眼閉
反正過一排無人理
季初傳左幾耐要炒坦
依家排緊第6 同第一名差6分,冇俾人黑哨既隨時已經係前列
真係你嚟?
都估到㗎啦
明明之前身型咁fit
點會突然差咁遠
突然又肯嘥口水
呢堆嘢咪我條link掟出嚟 話海勁對版勁有作用到同馬差唔幾
而馬海兩個踢出嚟差唔撚多既時候
我一開始屌鳩中醫「除咗埋門零作用」你衝出嚟資格論講海狗嚟把撚?
加拿祖就著入球表示:「坦白說我並不相信,我只是作出了射門但我看不到自己是如何入球的,我只是聽到現場的歡呼。我就覺得『噢!我的天!』,當然,這入球一定是我過往入球中其中最好的一個。我非常高興。」

「我會說這跟朗尼的經典入球很相似,我不知道哪個比較好,但兩個都是精彩絕倫的入球吧。而更重要的是我們取得勝利,我們需要這場勝利去打進前六的位置,我們需要勝仗,取得3個入球並保持不失,這是很重要的。」

「這場比賽是場重要的勝仗,我們現在需要準備好在歐聯對戰加拉塔沙雷,我們必定要勝出。然後在隨後的週末,我們需要另一場勝仗去保持爭取前四位置的希望。」
口講月巴ig卻很誠實
大家都知道馬要賣
只不過個位巴打覺得 又唔使吹到海勁過馬(數據上)
咁都好合理
迷福黨點部署
唔出唔洗柒
之前都唔是我嚟
坦蛇我求下你學下英式英文兜下圈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞