劉俊謙都衝出香港,mirror仲係紅不過香港

344 回覆
1030 Like 29 Dislike
佢好似台灣一向有Job
本身又係台灣讀過書
宜家嘅台劇喺亞洲黎講,真係完全唔夠打嘅得韓劇
同日劇泰劇比都唔一定輸,Netflix 投資數量係慢慢上升
見到Edan個鼻哥窿就完全出晒戲 佢都係返去做綜藝啦
佢地仲話港版男同韓版男接近
你點知劉俊謙紅起咗?
睇新聞
mirror夠大把新聞
副眼鏡👓接受喎
喺台灣有咩新聞?
戴個眼鏡就接近 樣貌身形演技都唔接近 個造型接近就得
主要係笑姜壽
其實我都接近Spider-Man架,著完件杉後
其實喺香港都冇乜人睇
套季前賽有幾多收視?
套戲又幾多票房?
疫情先困住香港人睇呢啲垃圾拍廣告
佢拍完此時此刻之後連小S都公開讚左佢幾次
話想同佢拍戲
stanley 唔係話之前拍hbo?
岩岩完果套重頭劇冰上火花得2.x收視
印象中上年套季前賽仲有5.x收視
跌左成倍
然後班Viu狗粉仲有面吹到鏡狗好紅

鏡狗從來都係紅在個名見得多
用李氏自身資源同商場上既影響力硬推出黎既人氣
實際上歌影視都唔受大眾歡迎
一樣拎得出手既代表作都冇,同大陸流量藝人冇分別
有個MV
完全認唔出係佢
https://youtu.be/mgEbV61kUKY
好似啲傳銷陷阱
成班冇料嘅鏡狗,劏完fans唔係買樓就走晒去開鋪做傻仔搞到貼街招

Viu就賺咗咁撚多錢仲喺度呻窮玩低成本製作,啲錢唔知係咪去晒俾魯狗花蛆出bonus
觀眾嘅眼睛係雪亮嘅
收視幾多唔重要,啲劇有無外國買,有無外國電影公司肯請你先有用架。依套台劇係Netflix 投資拍,人地國際公司出得錢拍架,緊係要搵啲有名氣嘅演員做保證。鏡幾時做到?
早兩星期英國既港產片page 係咁pub 依套都冇聽人話睇,年少日記今個星期上,好多人組團去睇,或者睇完share
係喎,兩條j加個肥仔無做過餐廳走去開。蝕都預咗,個兩條J仲要柒到話要佢地落場收返一萬,到底個唔知講緊咩。先唔講佢地真係當自己大明星。自己生意落鋪要收錢?
靠李氏搞起香港演藝都蚊訓啦
一間咁賺到錢,旗下公司有最當紅藝人既公司都唔捨得放多啲投資拍劇
出面既人點會睇你香港影視

不過公道講句,可能佢地自己都知鏡狗太垃圾
放咁多資源拍劇都冇人睇,不如趁鏡狗有人氣搶盡廣告算
做呢啲先搵到真銀
呃到冇得再呃落去咪搞下其他生意
楷哥自己識計數
李家做生意係為自己賺錢,唔係搞好一個行業
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞