劉俊謙都衝出香港,mirror仲係紅不過香港

344 回覆
1030 Like 29 Dislike
MIRROR WE ARE Live Concert 2022討論區(劇透)( 9 )
https://lih.kg/xAQhKmX
#634 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
請關懷ptsd患者
條片本身係講劉俊謙 然後多人like 又話啲like唔撚關佢事 咁應該點計先可以入到佢數
好似mirror有阿拉伯印度人留言先算
亞洲第一放眼國際 台灣太近 唔撚希罕
Alan Walker鬼佬明星都當冇到
人哋又病 無辦法
定係佢要見到嗰啲千字文留言先算係?即係「我不是鏡粉 但他真的很努力」咩舞台上發光 咩多謝贊助商etc.
所以Fans既年齡真係好決定性
成班阿嬸阿婆追星都追得柒過人
冇病點解要睇醫生 你似真係病啦 周街同人講你有病
你揸Uber咁井底都正常嘅
郁啲就話人鏡狗 你似有精神病
邊句睇到我奶 你真係有精神病喎 日日幻想人奶
發咩作 你發作咋又唔認又要屈人 你睇下醫生先啦
個個都好似你咁弱智囉 幾句嘢就當人係 笑死人 用下腦啦 不過反得鏡嘅都冇腦用
問你邊一句奶 又答唔到人 你咁廢不如死咗去算啦 不過你依啲人死唔死都對個世界冇影響 因為你淨係識揸uber
12月有小曉在台灣上,香港遲啲都會上(高先買咗),之後都仲有一兩部電影會在台灣上,仲有香港拍落一堆都未上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞