劉俊謙都衝出香港,mirror仲係紅不過香港

344 回覆
1030 Like 29 Dislike
Uber仔瞓咗幾日?
咁唔代表劉紅過mirror喎
上年未搞紅館show之前,有鏡狗粉吹到鏡狗香港人氣已經去到四大天王級數
咁台灣都起碼有林xx同羅xx識
https://www.facebook.com/share/v/z7xuZG5PymsqZrt8/?mibextid=WC7FNe
段片成萬4人likes,留言幾乎台灣人
咁就紅過?
你咪搵吓有邊段mirror片有咁多台灣人like同留言囉,紅過Mirror有幾難
連我講邊個都唔知 就知你幾井底啦 一個咁井底嘅人話人唔紅笑撚死我
Like好幾難啊 留言嗰堆冇一個講緊劉 笑撚死
男人老狗仲要揸Uber 反鏡反到要人留意你 都幾失敗
笑撚死 我明明自己講緊台灣人 你自己幻想講緊香港人咁都得? 不過算啦你咁井底 講到咁明就冇癮
算啦 你咪繼續死口唔認 不過而家個個都信你係揸Uber
個個信冇講出嚟姐Uber仔 你已經冇貨派了
Block完人又要覆人咁折墮啊 你撚到我?笑撚死人
有幾多人姓林姓羅 撚知你講邊個咩
名都唔敢開出名極有限
又一個井底人士 咁出名都唔識
佢有少少Christopher Reeve個氣質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞