劉俊謙都衝出香港,mirror仲係紅不過香港

344 回覆
1030 Like 29 Dislike
認真有時唔想成日淨係讚佢靚仔

但係真係好靚仔
佢直頭一早衝撚出左香港啦
鏡呢啲德不配位講真 有鏡存在喺個圈入面係okay的 每個年代梗有啲偶像係柒柒哋 但佢哋話自己實力派就唔okay 比人以為鏡係香港嘅代表、乜柒「頂流」就完全唔撚okay (同埋頂流呢個term都唔撚okay)

好過鏡得大嬸,仲老過自己阿媽
香港係咁,黃家駒無講錯
係囉,戰績點止香港,大陸都有,早排去埋日本,分分鐘遲啲喺日本坐監
捧咩殺。以前四大天王無人拎黎比較?
做得藝人預咗架啦,咁可憐咪撚做囉
怪咪怪佢地自己唔爭氣囉。特別肥姜。有最多資源捧你。但連身型都唔keep
俾你會揀堆阿嬸阿婆係收錢做排隊黨定直認佢地係真fans好

俾班停經癲雞阿嬸吹奏 前幾年呃咗好多香港人跟風
外國人見到應該以為個偶像係個阿伯,啲fans追咗佢幾十年
捧殺應該係解無料到但畀人吹捧上天,令人反感
咁無辦法架喎,喺公司立場緊係盡力捧自己藝人
你最多怪viu 揀錯人,同埋佢地唔撚爭氣
捧殺之所以會發生係因為被捧到上去一個佢實力去唔到嘅位 即係德不配位、無料扮四條 然後比人發現 所以最後跌返落嚟
如果實力同地位係成正比 只會捧紅 唔會捧殺
所以無乜咁可憐 佢哋實力上唔到去 唔係人哋嘅責任嚟
塘水滾塘魚
現今香港演藝圈既境況

鏡狗班垃圾佔盡資源,流量,曝光度但完全做唔到野
當佢地係流量偶像,本土文化宣傳大使都嫌佢地太垃圾
虛火
隻肥閪又生仔了,大家有的沒的關注佢呢一首王炸既音樂先肯定又俾咗黃偉文同埋林家謙好多靈感,是他的孩子啊
娛樂圈都尚且要靚仔靚女掛⋯企C位嗰個都肥腫難分咁 連娛樂圈都講唔上
佢當自己黃家駒呀。音樂五線譜同啲音符🎵睇佢九成都唔識睇
#13胎
成日諗起佢幻愛嗰個劉馬車樣
如果負責唱就叫佢嘅仔,咁我去一次k房都好多個仔架喎
佢生到同佢D姜屍一樣,全部身型走曬樣
mirror一早衝咗去台灣拍電視劇 劉俊謙算遲啦
我真係咁大個仔都未見過有個偶像派,24歲就肥撚到咁,外國有無相似例子?我都好想見識吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞