劉俊謙都衝出香港,mirror仲係紅不過香港

344 回覆
1030 Like 29 Dislike
香港咪一樣仆直,吹曬雞一人刷幾十次,又去學校老人院派飛
Dnlm邊個邊個紅
又又又又又又關2023年度我最喜愛組合事?
咁樣講好侮辱劉俊謙,搵班垃圾同佢相提並論
今晚Angela做金馬獎頒獎嘉賓
台灣果邊未搞清楚係人氣定人棄就請
小眾到咁既人氣明星請返黎倒米
無左疫情多左外國戲睇
疫情頂流
台版梨泰園class
有的沒的
去台灣好威架咩?
台灣最紅個幾個 張孝全 彭于晏 除左吳慷仁 都係去香港/大陸拍多
姜濤之前先拍完台灣電影
姜b話三十歲退休,而家開始準備就啱
上人地節目少少功課準備都唔做吓
仲要話自己係娛百fans但連有咩節目都講唔出
肥姜都上唔到大陸紅
威啲呱
起碼講國語or普通話既人會留意先
阿no真係影響mirror事業,應該追究阿mo賠償損失
人地香港紅咪得
不嬲紅唔起先會去台灣闖 比你地講到好威咁
鏡狗Viu狗粉成日話唔駛理大陸市場嘛
所以咪退一萬步,望下台灣市場又咩成績囉
點知去到台灣一樣畀人wfc

紅不過羅湖的確係一件好樣衰既事
唔好怕認衰,唔先認清自己咩料,衰邊度
點試都走唔出香港市場
大陸仔跳唔到出去
劉俊謙同Jeffery都算近年香港最靚仔嗰兩個
Jeffrey好似同填海拍緊大作,有機會上位
如果得香港先紅到,當初就咪拎亞洲第一出黎講啦
仲未計冇街客鍾意,得班小眾阿嬸阿婆圍爐,人氣keep得幾耐

香港以往既巨星級藝人最低限度都可以紅遍大中華
級數差啲既林峯都紅到上大陸開tour
佢同鏡狗班垃圾2023年都仲可以紅不過羅湖,只係證明佢地本身有幾垃圾
彈得起全靠多樣環境因素同香港中老年女性民智未開
劉俊謙咁靚仔又有演技 係佢自己唔恨做明星產量少啫 要拍應該可以好撚紅
得香港阿嬸阿婆市場既明星應該威過四大天王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞