[KPOP] K-POP 2023討論區 (46)

1001 回覆
1 Like 15 Dislike
過咗一年啲戲都係咁屎
成年都未練到滴眼淚
一日肥過一日
Jisoo喺YG出面有公司簽天價合約嘅話真係執到演技唔好讀對白又lur,唱功跳舞又唔係特別好,去歐美英文又唔掂,唔繼續做名牌sales嘅話除咗繼續跳啲家燕式嘅開花舞都唔知可以點撈
想睇佢搵伯賢feat
你自己都答咗啦,名牌sales夠佢食過世
淨係Dior親生女都夠做
youtube廣告推廣點擊排名 姐係所謂買views,
係片頭播5秒廣告, 會計入views到
2023年

2020年至今

sm 3年幫asepa買咗3.6億 views
男版Lesexform
琴晚發夢瘋狂,比我夢到 NewJeans - Hyein❤️‍🔥,BIG BANG - 太陽,2NE1 - Dara

首先夢到 NewJeans - Hyein❤️‍🔥,我勁幸福。

我同佢約會出街,佢好喜歡我。
當我地約會完,我送佢巴士站時,
我講:你依家很出名了,還會同我約會嗎?

Hyein[/b]❤️‍🔥笑容滿面 + 攬我手 + 堅定咁講:當然會!!

我夢入面勁開心
好幸福呀我

之後又發個夢夢見 BIG BANG - 太陽,2NE1 - Dara

我地係best friend. 我地出現係太陽home.
太陽屋企有張又大又長梳化床,我地3個並排攤喺度瞓,腳對電視。Dara中間,太陽左邊,我右邊。

我係電視到播首my favorite歌之後,問佢地想播咩歌。

Dara話:未諗到

之後太陽起身,走過黎坐係我同Dara中間坐咗落黎,我同Dara瞓係到。太陽攞起個遙控,揀在首佢唱的hip-hop歌。

之後佢問我:hip-hop歌 bpm幾多?
我答:128掛,定126,應該120(最後揀咗120)
佢話:錯

最後我地一齊大笑,笑醒咗

Hyein❤️‍🔥愛我

BTOB、iKON都參加!韓綜《Kingdom》6組團體分析,五代男團展開廝殺戰!

韓國電視台Mnet於2020年4月推出音樂綜藝節目《Road to Kingdom》,邀請7組K-POP新進男團出演競爭,歷經兩個月的廝殺後由「THE BOYZ 」獲得冠軍,取得《Kingdom》的參與權。而時隔一年《Kingdom》的參賽名單終於確定由BTOB、iKON、ATEEZ、Stray Kids、SF9以及《Road to Kingdom》優勝者THE BOYZ組成。

看完綜藝《Kingdom》參賽名單的分析,有沒有認同呢?節目將由東方神起主持,預計在4月初開播,想感受K-POP男團廝殺大戰的人,就千萬別錯過啦~
應該係theboyz贏啦...
唔黐住bp過幾年少活動冇咁大號召力仲有得做親生女咩 之前announce 咗佢係Cartier ambassador,近期都冇岀現過啦
她還是孩子呀
你哋鍾意啦況且佢之後仲有冇Job都唔到我同你擔心或者控制
而家現實就係佢即使只係代言Dior都唔憂米,Dior銷量都係多得佢,CEO點會放走隻金蛋
贏果隊可以同gigi組cp
踩禾英衫尾
所以佢咪叻囉,唔賣自己身但係又簽團體約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞