[KPOP] K-POP 2023討論區 (46)

1001 回覆
1 Like 15 Dislike
我都想知啲日本妹真係完全唔覺得mnet呃錢嘅咩?
聽日先新人獎?
MAMA 投票獎,
EXO同Treasure拎唔到
俾左Ateez同林英雄, 要開戰了?
真唱嗰啲冇人追,邊有市場
咪嘴嗰啲大把人追
ATEEZ多海外fans,林英雄多阿豬媽fans啫
係呀,今日嗰啲唔係Worldwide Fans' Choice,就係嗰堆Favorite獎
唔係呢個票, 係Spotify聽歌拎票果到出事

Spotify monthly listeners
EXO 4.9M
TRESURE 3.3M
ATEEZ 3.3M
林英雄 360K
咁似上年唔知邊個獎無啦啦俾第隊後上拎咗
Ke1per Favourite Asian Female Group
點投出黎
Giselle Favourite Hot Girl

her nose is too big.
唯一門面
JYP抄我lesserafim可恥!!
你cap 到璉璉咁
Highest 1st day streaming for K-Pop Idol Group debut songs this decade on Spotify (no sub-units):

#1. Black Mamba - 730,471
#2. In Bloom — 723,689
#3. Attention — 669,468
#4. Hype Boy — 623,086
#5. FEARLESS — 616,695
#6 BATTER UP - 435,27
曾獲「南韓足球先生」頭銜的31歲國腳黃義助(황의조),目前正旅外效力於英冠球隊諾維奇城,去年與女團T-ara的成員孝敏陷入甜蜜熱戀,但這段感情僅曝光2個月就無疾而終。豈料今年6月黃義助遭爆出劈腿、私生活混亂,同時還有多部私密影片外流,對象包含藝人、網紅、主播等,震撼消息引起巨大的輿論風波,而近期案情又有最新進展,原來散佈不雅畫面的有心人士,竟是與疑似黃義助有過不倫關係的嫂子。

孝敏
個兩個月咩都玩過哂
每朝早第一樣做既野就係奶孝敏雙腿
足球先生好粗暴又細
咁少人聽 咁點解YouTube咁多views
好正
支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞