[KPOP] K-POP 2023討論區 (46)

1001 回覆
1 Like 15 Dislike
你個辰係唔係鐘辰樂個辰
韓維辰個辰
佢係我妹妹
dance cover梗係悶
好似一班中學生talent show咁
閔pd搞咩啊
當Live三寶上場
Stray Kids, ITZY, NMIXX
先係年末真正嘅開始
00 + 紅色 = 勁靚
https://youtu.be/5C2YqvRFbDc?si=qu8hm4xBSLAIi91c
場表好勁,有得同aespa比
開咪唔代表有唱成個舞台都係咪嘴咁滯,on9 channel
Kiss of Life,MMA 個表演好有動感,跳得又放,好睇

https://youtu.be/5C2YqvRFbDc?si=k1oe2WWNOyJr36TI
haha,原來已有bro貼左,好睇呢個performance

班dancers服裝都有心思,跳得落力
Youtube

Melon 既MMA clip,畫質正常清晰既1080p

Mnet Mama既clip,起哂格既720p咁,好鬼差真係

Mama個show已唔掂,獎又亂黎,連畫質都差,好唔掂
睇我ive 先最正
Drama有一個開咪舞台未 我仲等緊
去美國商演應該有機會
Chill Kill係咪都得個Encore
Spicy開咗個次周之後 SM又行番回頭路
把對嘴失敗說得好高級 「音頻延遲事故」 閔姐還是牛的 各家學著點

未計Mnet會del片
真係好唔掂Mnet,基本野都攪唔好
尋晚Ive有幾句真唱,雖然走左音,但有翻種Live既感覺

相反隊Newjeans,全場播聲帶,連打底聲再蓋o米聲既方法都唔用,咁最起碼都錄定段假既Live,加翻d echo黎播,點知佢乜效果乜春都冇做, 就咁播冇tune到既vocal,好冇水準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞