一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (6)

187 回覆
2 Like 2 Dislike

個時見到呢間賣廣告染得幾靚就上去試下,
上到去同佢講想要呢個效果。

之後佢幫我highlight 漂咗兩次,
染完出嚟我真係O撚咗,勁撚柒!
染完係咁。。。。。

同我冇漂冇染完全冇分別!!!勁撚差!!
懷疑佢啲圖全部都係頭返嚟,完全貨不對辦!!
後尾睇翻呢個post先見到個list佢係伏店。。。。
哭撚咗

染咗幾次呢間染得好好!!!
個時同佢夾唔到時間,我又趕住去旅行,
先去咗scena.hair染,點知就中伏
非打手!!
好慘....咁樣去旅行......
先唔講染成點
個頭都剪得好碎下 都係佢剪既?
係阿仲要染完佢唔幫我修個陰囉。。。
後尾我先忍唔住同佢講可唔可以幫我修一修個陰
我幫你 re colour,個觀感 fit 哂。

我本身就係想染呢隻灰灰的色
髮尾係咪爛曬
而家咪整到囉, ig 呢d profile 十個有十個都係執到媽都唔認得,唔明點解仲有咁多人會落搭。
應該冇爛,漂兩獲都仲係橙橙黃黃應該係整嗰位漂粉搽得太薄。
睇tune 咗嗰張相 啲髮飛起曬
因為的人on9囉
我都幫你re啦,唔收錢
個尾又無爛到,比返呢隻色個名你,乜春焦糖奶茶霧感啡
尤其是嗰 d 乜乜沐浴染,向 ig show 段片出黎以為訓向 basin度撈幾下 colour 就可以出到免漂啡,但就 cut 哂中間過程,cut 剩個 before after 出黎昆去鳩人。
所以咪話的人on9囉,睇嘢睇表面,都唔緊要,最重要係貪平個的hihi ,要去一千幾百整三樣嘢個的,又想一對一,又想唔使等,又想用靚嘢,又想個髮型師搽顏色,又要好態度,之後中伏又要上嚟屌
有無巴打知道香港到底有無正常既日系/日本人髮型師 dllm間間都剷青undercut 事撚但電完濕gel就話係日系髮型

有冇人試過呢個漂染
之前試過呢間,染出嚟同本身想要隻色差好遠
係完全唔同色定點? book咗嚟緊去整balayage 少驚
想問有無人去過la forme?
千祈咪撚去呢間
個女人好撚閪 仲要成日sell
永遠俾錢個數都唔係報價嗰個
點都水你做呢樣做嗰樣
仲要閪口閪面

impecc hair啲人態度ok但髮型真無麻麻地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞