一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (6)

187 回覆
2 Like 2 Dislike
推!
唔好俾佢停
有冇絲試過reset.hair_
喺尖沙咀,話係漂染藝術家
間嘢冇乜comment又好神秘咁
想整底層染但驚伏
剪男仔日系WOLF CUT STYLE / 中長頭髮有冇推介
nigo.hairstylist 好伏 唔建議

去之前唔記得check下伏list 原來有佢份

1 電完髮冇幾耐 返到屋企已經唔係好攣 期間都冇搞過個頭 第二日就差唔多直晒
2 剪髮求其剪兩下
3 遲到
4 大部分時間係助手做 仲要有陣煙味

收咁l貴整到咁樣 仲話係專業燙髮 早知拎啲錢食咗佢冇咁嬲
依家果個好滿意但係唔想share
獨食難肥
有冇人試過係modi_hair_salon染/漂過頭?見佢ig d圖好似唔差 想去旅行前整返個霧色系既頭
有冇人試過junhair attitude?
有次女朋友搵nigo.hairstylist電髮
都同你差唔多評語

都話佢hea剪兩下
佢同女助手都有好大陣煙味
女朋友唔食煙 所以覺得好辛苦
但佢唔好意思開口講

都算
話幾條女圍威喂吹水
個助手吹到唔記得左佢個頭
唔肯定係咪over左時間..
睇到我女朋友個頭 態度又唔好 黑左面
唔知佢嬲自己冇睇好個頭定點

之前佢個朋友係佢呢間整過頭幾好所以介紹
但我女朋友想電髮 見同一間 又佢吹到美感大師
點知伏左
由中學時期換左十幾間
暫時佢係最穩定
不過佢唔識講野
成日比人覺得佢黑口黑面
https://instagram.com/ee_yorke_hair?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
之前幫趁過ease salon 個sky hair https://instagram.com/skyhair_stylist.hk?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
全程比助手搞漂頭,漂完出嚟個頭痕咗幾日,髮根接駁位做得勁差,even依家布甸頭都仲望到啡色接駁位
終於有人出聲,警世咪去 @skyhair_stylist.hk

上次我漂緊頭,佢冇嘢做自己又去漂,臨尾趕收工就叫曬助手做嘢,見到ig話係自己做真係得啖笑
連我個頭上色都上得唔均衡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞