一人一間幫襯過嘅Salon/髮型師 (6)

187 回覆
2 Like 2 Dislike
男髮屯門有無推介
唔想去勁遠剪
想問下漂得好唔好? 諗住搵佢整奶茶色, 見佢好似識整唔同髮型,諗住叫佢幫我揀一個
請問你係男定女
勸大家千祈唔好去試ATO Hair Club
我本身去咗試呢間sell $888 自選三項美髮服務,一去到就有個consultant sell吓你做treatment。

之後consultant會同你講有資深同初級髮型師,$888就只可以揀初級髮型師,話如果你要剪頭髮就一定要加錢轉資深髮型師,仲要染髮又收多幾百,剪髮又收多幾百

咁我就堅持$888用初級髮型師,之後我問係唔係連修少少髮尾都唔得?佢話對自己都無信心,話剪頭髮一定要叫資深髮型師剪即係其實無人可以$888落樓,而佢instagram係無寫過任何T&C,準備告鳩佢違反商品說明條例

仲要染得好撚核突,大家尤其係女仔見到咁多KOL去就想試,你上到去只會俾人sell,起碼使足$1,500以上,只係講緊染淨色,去屋村俾啲師奶染仲好過啲咩濕鳩初級資深髮型師

有無整合呀 開到(6)都各自討論咁
有冇人去過Private i,好唔好?
個髮型師廢到傻,剪幾下就完咗,好似無剪過咁,但又唔識”偷”薄佢,搞到頭髮仲蓬鬆過之前
然後洗頭條友傻勁嚟,手勢粗魯,啲水又彈埋落塊面,真係想伏下先好去個度剪
要求高要再漂

但一般半年至九個月先再漂

如果無好執著頭頂線條兩至四個月就咁上色都會有漸變效果
但剪最好搵返同一個人剪/識整balayage既人先唔會整亂個balayage個結構
剪亂左無人救到你
兩樣都要整
salon muzz katie好唔好
雖然間野個名好臭 但見佢幾靚女好似幾可靠咁
btw之前試過幸福中心7樓owen 幾正路 電染都係佢做哂所有steps 其中有一次洗頭都係佢洗埋 成程完全唔洗呆等 同埋電髮加200幾蚊就可以染埋髮 完全無sell 都值得幫襯
剪過Salon kagu
剪髮手勢好好 洗頭又幫你按摩
但開始sell人染頭髮 係咪開始做唔住
有冇絲打試過@hankuk_hair?
想問有冇人試過scena.hair剪染焗
網上面唔多搵到佢地評價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞