機械人完成品綜合討論區 #32 謝絕老翻同炒家 展望24年

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
玩具日報果班耆英,都唔知佢影緊隻玩具定係影緊班人
介紹隻玩具居然可以連隻玩具都out fo睇唔清
介紹內容重要勁空洞,套落隻隻玩具都9成似咁
玩具部屋同大空翼,以現今香港玩具Channel入面玩機械人算係玩到盡咁介紹隻野
另外大爆死就要屌就屌,用比較生動方式介紹隻野,阿死拍mk直頭係好睇,睇得出係有heart對隻野係有愛咁介紹
完全同意
班"前輩"完全係可以做TALK嘅節目, 而唔係掛住開箱REVIEW嘅羊頭

大空翼介紹得幾好, 最近睇返條超合膠魂GFG嘅片, 都有講點避免爆股關節

另外阿死就聽得最開心, 齋計講野功力我會排阿死係第一

其他支語CHANNEL...我有啲連MUTE左都頂唔順, 不了
日本就WOTAFA, 不過已俾BAMDIE收買左
算啦嗰班老人家早個月喺玩具日報俾人插咗幾版佢哋都冇改善真係以後都唔使睇

仲要唔係一個覺得有問題喎係有幾日個彈出嚟都話係有問題
玩具日報睇過幾集 覺得佢地講野好無引
近期玩具TV 都開始愈睇愈無引
好多野好踩踩踩 有收錢既就讚讚讚
呀死佢d片好生動 令人有動力聽落去
雖然成日唔小心俾佢劇透 同埋有啲觀點唔同
但暫時佢最好睇
日報唔好睇 我覺得最主要係佢根本無好好影隻玩具
只係幾條友圍爐鳩吹 影到隻野玩具又唔清唔楚
仲要大部分時間都係影住佢地幾個阿叔/幾對手拎住件玩具舞來舞去
我都唔知係睇緊阿叔定睇隻玩具
孤仔今次訂金高左
睇佢哋自high
扭玩具真心正, 有時我都會參考佢地點擺姿勢
玩具屋隻robot魂伊夫列特加埋煙型撚到
有磁控燈
終於追上大陸廠嘅步伐

去舖頭訂係咪冇
有呀
呢個真係好方便
隻RIOBOT上到2千幾
咁大隻喎
老千都係睇定啲再俾錢
睇下同咩比
雙界帝皇冇咁高但係再貴d 今次個價OK啦我覺得
可以再睇定啲咩
老千門市有
趙大師搵到新碼頭
想睇左個辦先,不過都係多數會訂,始終OG野太少

鐵機嗰隻有晒咁多把刀
係唔知等幾耐
重點係個chest~~~~頭
大贊卡咁多年黎有咁多產品都無出過,老千係第一個出,到出埋穴馬擺逸騎刀閃真係成個feel返黎曬
都係同公司
唔會咁玩野兩條line都出掛
尺寸上諗個價唔算貴
不過好似唔算多gimmick

另一方面諗
咁大隻點出dlc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞