機械人完成品綜合討論區 #32 謝絕老翻同炒家 展望24年

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
5pro 好似冇試過再販

想入返隻三一
紅都難揾,但年尾出黑
我都想買番5pro隻紅三一
希望佢再販
估唔到有白卡一陣推到1001
一般男人玩開音響攝影車之類
機械人三兩千真係好撚平㗎啦
有啲人抱住撩交嗌黎出post, 越撩佢越開心

btw pose+ 白獅再開訂, 不過出年3月先派
又話限定…點知仲未派貨再開訂
販路限定都係限定
真係三兩千仲要諗保值,咁緊張個小小錢不如唔好買慳番
今次好似台灣都買到, 上次有台灣人留言話想買
一陣佢將假GGG 既配件擺落GFG 到.......就真係要ALL IN 先整得返京都大戰
請問拍埋落pose+ 係咪再大隻d
brave合金當年都好似係要買齊先做到既...
就咁單計GGG就其實差不多,一個橫啲一個就厚啲
當然有Goldy的話都仲係GGG佔位置,更加唔好講變SGGG
隻sky三一, 唔係話平 但都只係講緊千七八, 講到自己十五十六又要保值又要人俾動力,串又串唔起仲走去拎買樓同買玩具比

條白卡見到,隨時又衝出黎推走成個post
Cctoy 質素真係極好
但真係太大隻
我成櫃得og
如果佢比例同壽屋一樣擺堆一齊會好fit
家陣成隻srx咁大好突兀
間間廠出og好似都無特別講咩比例,個個唔同都是幾煩
btw, 如果佢可以出埋其他og機就好
想要古蘭修
所以我都剩係買25-30cm高嘅, 擺埋一齊先有一體感。
冇玩過5pro
想問下通常大約咩價位

同埋應該就出?
5pro真三一應該今個月15號公佈價格/發售日, 我估佢定價一千尾二千頭

之前隻百獸王。3千尾
帝王萬能俠。2千尾
紅三一/大鐵牛。一千尾
黑三一。一千頭

我有佢隻百獸王同大鐵牛, 十分高質
帝王我都想要
但屋企隻老千特別版帝王唔捨得掉
同個大陸fd傾計
勸我唔好買咁mb
話雙鐵關節唔玩得耐
死喇 俾條友咬住唔放 死都要嘈贏我
好啦, 除左個撚屌垃圾白卡佬阿寶

大家上個POST都講夠, 唔好再係度同一個話題不斷翻炒
放心啦, 可能結果頭批都delay到一齊派
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞