機械人完成品綜合討論區 #32 謝絕老翻同炒家 展望24年

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
特典版應該要做到個特別感出黎, 唔係做啲可有可無既配件

講真, 真係唔想座貨咪好似pb 咁收幾多做幾多, 而家間間廠都有自己online shop
佢好似火雞版gggg咁搭啲新件俾上一隻product我就接受到
但係佢feet到而家個定價開始令人卻步都唔減而搞少少特典嚟引啲收藏家我就麻麻
屌 toy beats 仲未有得派5pro 三一
https://www.youtube.com/watch?v=38stoPmr7iI

除左可動性冇sky咁勁,面相整體完勝咁喎
孤仔仲未派sky 黑三一,搞咩
跟住佢哋 X Moshow隻真三一都勁靚,用番原本呢條line 5Pro 嘅外形放大小小加全身LED同更高可動,所以都有為下隻而入呢隻黑三一

blitzway唔識整內縮結構搞到一大屈啲關節位就好突兀
搵chemical attack就解法到問題
老翻支廠,分分鐘未出貨就有老翻賣緊
ccs隻gunbuster 同 魔裝機神一樣大隻
Moshow就從良咗好耐,黎緊隻x大張正己空呪羅都好堅,可動連動已經去到Chemical attack水平
派咗啦,一早收到孤仔WhatsApp 不過未拎
嗰隻堅靚
不過我無玩隻game,無愛pass
想問下隻鐵甲萬能俠革進仲有冇出?
表面係從良左,但自家d設計仲係參考緊笨大,不過唔係直抄都算
佢d可動同肯做d從玩家角度出發既野係好事,例如磁石底座
sky 三一G 出左相。。。。好似好正
喬老師都出埋片 睇黎gunbuster 就派
大盒到傻
估唔到再販
【予約2024年5月】[BLITZWAY][CARBOTIX] 鐵甲萬能俠 - 大鐵牛【再販】
想問原價幾錢?
果斷掉盒
千8千9左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞