機械人完成品綜合討論區 #32 謝絕老翻同炒家 展望24年

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
應該咁講, 勇者the 合體條line 應該係無鐵, 因為話想控制成本想係20000 yen 左右 (七重都成29000 yen )

斷空我同hanges works 一齊design 所以又有鐵....
大曾伽應該差唔多開訂
RIOBOT アウセンザイター正在開發中
出人唔出馬係咩玩法, 人地係天生一對

刃馬合一

我覺得無5, 6 千都埋唔到單
要求唔高,要隻飛影就滿足
其實srx好細隻
真係排住隊搶錢許願list 龍虎王 白騎士
啲武器跟返比例就算, 機同機跟比例唔係好實際

而家都25 cm 叫做夠份量, 仲大隻過gx46r

但龍卷唔知要等幾耐
龍卷話搞緊
應該再下隻就係
唔知係咪跟b 大咁mv換造型件
riobot而家唔係好抵玩
郁啲都二千頭二千中, 同鐵機巧差幾百蚊
只係鐵機巧出得好慢
本身有合金魂 千記又太大隻 一隻又等於合金魂一套價錢 要馬形態出得好有驚喜先會想入番一對
最主要係riobot qc/設計真係麻麻
鐵機巧出得有誠意好多
希望黎緊呢條line可以開多啲license
趙生插手前就係, 依家...
兩條line 點分, 唔識分
鐵機巧更貴
千值練其實有幾條line嘅product
Riobot、Metamor-Force、鐵機巧、AMAKUNI機神
有咩分別我就唔知,留返呢度啲巴打解答
至於點分,你可以留意下以下產品圖,其實都有標明。
amakuni機神呢個係同Hobby japan合作設計的產品
鐵機巧暫時大部分都是老變
riobot選機比較廣泛
初時係諗鐵機巧係無得變型個啲, 但隻老變獅王又變到型合體

riobot 就可變型合體

但而家機戰就亂晒龍

機神就係純代工, 幫hobby japan 整
獅王唔算變型喇
因為無人型,純粹拆件合體
咁睇下隻天火柯柏文係咪又係咁啦
天火直程飛機都變唔返
好似話變形金剛個license唔俾第三方整變形 所以會整合體咁算係走灰色地帶
加左價,但太大隻不了,等mb真三一再跌就出手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞