[韓綜] 羅暎錫PD綜藝綜合討論區 (4) [Biong Biong地球娛樂室 / 新西遊記 / Channel15夜]

366 回覆
2 Like 2 Dislike
https://www.youtube.com/live/Rys1vfmaR7g?si=SOj8NSUU9HyKXpIW

今日直播嘉賓 金高銀 & 柳海鎮

電影 破墓宣傳
瑞鎮家S2 三月開拍

今次去冰島
呢套竟然開2
賣到埠+收視都收得

今次可能有新嘅工讀生
上季棄左
廚房好負面 唔想做嘢
尹食堂好睇好多
但唔好睇
韓國人想佢拍返呢啲

NANA TOUR唔啱佢哋口味
瑞鎮家冇咗之前尹食堂個vibe
無尹食堂架喇
https://youtu.be/EYbjKTSydkc?si=ux_XZpOlDxRpiYWw

新節目 同金大明一齊去搵美食
真心悶 仲開多季
下,點解
收視都唔算好
我以為韓國人唔like瑞鎮家,明明好悶
Nana tour即係17嗰個節目?老老豆豆,我唔係佢地fans, 勉強睇左一集放棄左
我開1.5速好好醜醜完左佢
用老班底嘅綜藝就好似泡菜湯咁 燉幾十次都啱佢哋口味架
我睇wiki 原來都8/9點收視,咁都咁高
雖然我like李瑞鎮,如果新season唔改style, 我會放棄
NANA TOUR得1.X% 韓國人已經話羅奴係咪回塘/放得太多心機落YouTube

拍返呢啲先可以整返靚個招牌
雖然budget同theme都唔同,但好難唔同花漾青春比,花漾每一team 人都感動到我,我當時睇直情九成嘉賓都唔識
Nana tour比我感覺就係普通旅遊節日,咁我睇隔離台既然出生就環遊世界算啦
FANS買咗Weverse full version兩三個鐘
唔係Fans嘅無興趣睇 睇開羅奴嘅覺得呢套嘢唔識點形容

仲要電視版得110分鐘

所以收視好低
認同好唔羅奴style, 當初唔放電視播仲好啦
全球OTT係Weverse exclusive 佢要靠呢個賺返去意大利用咗嗰啲錢

而且無理由拍完得Weverse播TVN無得睇叫你自己去OTT買嚟睇咁倒米
花樣青春人少啲,每個人出鏡時間會多啲,有啲嘢可以拍得deep啲,成個旅行由嘉賓一手包辦,做啲咩食啲咩都係佢哋plan,個感覺好唔同

Nanatour咁多人又粉絲向,試除咗綁架嗰part呼應返花樣青春之外,基本上就係羅pd幫17拍團綜,偶像嘢不嬲唔多人睇,佢賣完整版、賣週邊填得返條數都功成身退,但今次nana tour 有申PD坐陣,啲剪接真係好正雖然冇得玩毒舌吐糟

以前花青同新西出埠都係搭econ玩窮遊,地娛同nanatour由飛機開始已經唔同層次啦
瑞鎮家我睇咗幾集都冇再睇
S2企劃真係要做好啲
唔使諗有咩新嘢啦

美大唔糟質班細嘅 有美姐姐點會同羅奴投訴 咁我邊有溝通之神-瑞鎮家篇睇
寧願睇瑞鎮的紐約紐約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞