[韓綜] 羅暎錫PD綜藝綜合討論區 (4) [Biong Biong地球娛樂室 / 新西遊記 / Channel15夜]

366 回覆
2 Like 2 Dislike
我諗S2都係Seventeen 羅奴上次聚會對S2保持開放嘅態度

新西班妖怪就等Mino返嚟先講啦 下次去旅行應該到4個女喇
旻浩幾時返嚟
娛樂室>S2 >新西
新西拖咗好多年

其他團想拍nana tour同羅奴打賭先啦
拍羅奴節目有邊個唔想
睇吓mimi就知
下一個節目優先係四個女啦 再下一個應該係新嘢啦 有冇機會係三時三餐美國版呢

四個女嘅FD子去NANA TOUR係最大機會
畢竟捉到我兔就有得許願
早排咪有講有排都唔會有新西 even係唔會再有
羅奴同朴氏講咗 想拍嘅不過大家太忙好難就個檔期
所以算啦 最新嗰兩季都已經麻麻地 234真係好好睇
反響好嘅就會有S2 咁就要睇班Fans嘅支持喇
唔出去其實無咁好睇 要係其他地方玩呢啲Game先好笑
飛去其他地方但留喺室內玩game
收視率3%又可以睇羅奴跳舞
佢哋可以玩落伍啦 呢個Game唔比得四個女玩啫
班女太醒落伍玩唔到佢哋
有手機學咩玩落伍 收手機先好玩
https://youtu.be/7IchDV-FoUs?si=4OhQtxoF6AyL8QUk

羅奴 X 祖宗膠戰外星人2嘅主演
綁架主犯 羅奴 申PD 從犯 / 臥底 S COUPS

所以綁架嚟講 羅奴呢條Team真係一絕
次次綁架都冇令人失望
花青春非洲個PD好似做咗幾個月臥底
下次再玩嘅無得綁了

要綁架一啲知道自己會比人綁架嘅人好難
Winner做晒萬全準備一樣綁到

突然醒起非洲篇羅奴又係打電話畀人
講住電話出現
今次又用同一條橋
13個人起碼要用多幾倍時間 今次齋綁佢哋都搞咗3幾個月
LM
又要睇nana綁架嘉賓
BTW, 多年前嘅Lamborghini係唔係永遠唔會實現
金泰梨

本來有機會拍三時三餐不過太忙公司幫佢推咗
可惜
羅奴Call咗佢公司不過佢哋話無期所以推咗
宇彬接咗同秀智拍嗰套劇先無時間去耕田

柳俊烈話用佢同金泰梨換走宇彬拍種豆得豆2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞