[韓綜] 羅暎錫PD綜藝綜合討論區 (4) [Biong Biong地球娛樂室 / 新西遊記 / Channel15夜]

622 回覆
3 Like 3 Dislike
Egg is Coming慶祝羅英錫贏百想活動

上官網注冊一個AC嘅就有機會抽獎
總共100份禮物 包括羅英錫嘅小卡75份 生雞蛋20份 Nana Tour T-shirt NA Edition5份

*唔包郵寄 要韓國地址搵人幫你攞+寄返嚟
羅奴同Super Junior合作拍咗Suju Returns

Super Junior YouTube公開
正喎
想睇
https://youtu.be/dR9uuWki9tM?si=rIDflqAzaj9mKzzo

為咗知道點解自己塊面咁紅嘅羅奴與韓醫師對話

醫生話佢係土陰體質 要戒酒,咖啡同埋肉
咖啡都戒好似有啲難
戒肉係咪要摺天台燒烤場
佢齋吹水無得食
係 基本上呢三樣嘢佢應該戒唔到
冇追開 點解4個得Mimi 唔洗去考車

btw 泳知個長髮清順look 幾好睇 點解平時要打扮到成個師奶咁
佢路癡+佢只係想考電單車
因為係佢哋自己一時興起話要考
唔係羅PD/製作組要求
而Mimi好清醒咁知道自己唔會考到
所以無話要考埋一份
https://youtu.be/RqKfnHrvP3g?si=z-UOIkhHD6Bq7XsT

POST定先 今晩第二集嘅LIVE 有中字
LIVE嚟喇
一嚟就播新歌 真係當自己個女咁
MIMI話自己讀咗書不過同無讀都係差唔多

知識都係咁貧乏
今次擺youtube+直接有中字真係好好
今集我feel到佢地黎healing
但係又要擔心無野播 因為上左tvn
羅pd 根本係女校旅行既隨行老師
預告既嘈交好有隱藏camera既feel
羅奴嗰台灣老死蘑菇話似係為咗幫羅奴慶祝生日先咁做
希望 最尾個集會有 season3 announcement
我諗未有咁快住 坐底9月10月先會去拍
鄉村地方好多蚊蟲飛嚟飛去 睇見唔舒服
太明顯 不過老羅應該會照扮被佢哋呃咗
起碼要等另一隊staff剪完瑞鎮食堂輪值做返youtube先free到四世代出嚟企劃season 3
藝瑟仲有其他嘢做
羅奴嘅高尺巨蛋Fan meeting + 舊瘋同壽根肯尼亞長頸鹿酒店四日三夜都關藝瑟事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞