[叒係深夜西車] F1 2023 巴西站 討論區

1001 回覆
2 Like 19 Dislike
而家要rebrand,都無得唔理既
講笑搵第樣
講pole邊個夠叻黎

雖然pole親都唔贏
我咸蛇tap & go技術世界第一
四萬話曬係第一批紅牛青訓親生仔
點都係佢上架啦
經歷完麥既災難之後冇位坐 再去到要返細牛揸SIM 到依家細牛上場
俾架RB冠軍車佢揸 就算講到明係二號車手 佢依家都受啦
又rookie
最緊要喇叭人鍾意
講真如果四萬真係繼續有價 逼走到主席
對紅牛會最好 又有PR 又有noise 又有成績 又有人push Max 角田又唔會上 便利店又未上得

不過四萬有winning car未來一定會心雄
有過分站就會搶世界冠軍

Wait and see 喇叭人可唔可以講贏頭盔佬
卡塔爾站個下tag得咁靚都唔放落去
四萬粉表示唔會夠而家完全體既Max鬥
頭盔博士指係大頭自己放風
我印象中平治壟斷時期係咪好似有話佢地架車係專門整出黎係放頭,食DIRTY AIR就廢武功,唔知有冇記錯。其實紅色垃圾車而家間唔中都POLE有無諗過抄下人地當年開發方向,起碼一年執多1,2個分冠都好呀。
而家角田都已經唔係young driver 啦!
但你睇下季初,佢同debris 咪搞到一鑊粥咁
唯有希望角田可以響四萬度學倒set 車同俾feedback 車隊
兒子喺個訪問好頹
其實轉入V6T頭幾年平治邊有諗呢啲
大約17年引入alison之後就開始著手搞Aero
平治早幾年部車唔落得入車陣中
好易跌watt
拉利17-18年明明個diffuser好撚勁
跟尾既車好快會蝕頭胎
係binotto專心搞直路車之後
而家部車都好似無晒方向 年年新款
但年年都係咁
而家直頭幾年都係搞唔掂條白
連條黃都唔係舞得紅
想當年平治白胎當黃胎用都係咁
Btw 想拉利好似平治咁既話 死心啦
完全唔會有可能
我而家唔支持拉利我更加覺得拉利係唔會有冠軍
好撚癲 F1界熱狗J未來
係咪老豆同佢講咗決定唔撚再玩啦
垃利識正研發既話仲係唔係垃利

唔知馬油會唔會肯課重金帶返馬拉GP返嚟
2點先跑q
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞